Çatı Katı Aşk - Tanıtım Fragmanı | Kanal D - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,318
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Kanal D'nin merakla beklenen iddialı yaz dizisi 'Çatı Katı Aşk'ın ilk tanıtımı yayınlandı ve yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı'nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün oturacağı, başrollerinde; Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

'Çatı Katı Aşk' ilk bölümüyle 9 Temmuz Perşembe Kanal D'de başlıyor!

Son düzenleme:
Reactions: Angelica
Tanıtım gayet iyi ama tek Ezgi kötü durmuş biraz. Belki netten şans veririm. @Emre Ozansoy

Beğenmedim, daha iddialı bir tanıtım bekliyordum.

Diğer yaz dizilerine bakılırsa 9 Temmuz çok geç olmuş bir hafta erken başlayabilirdi.

Söylendiği gibi çarşamba çıkmadı fragman güzel bu sefer Banu kendisini göstermemiş kırıldım ona ama başta şirketini göstermiş fragman beklentimin altındaydı sadece oyuncuları gösteriyor bu arada Aydilge'nin söylediği sanırım jenerik şarkısı onu da çok severim dizinin şarkısı da çok iyi olmuş özet olarak fragman bekletimi karşılamadı sadece oyuncular bir şey yapıyor

cumartesi günü daha iyi olabilirdi yeni hayatı perşembeye koymak daha iddiallı olurdu. Geç başlaması reytinglerini düşürebilir ama giderek yükselir

cumartesi günü daha iyi olabilirdi yeni hayatı perşembeye koymak daha iddiallı olurdu. Geç başlaması reytinglerini düşürebilir ama giderek yükselir
Yeni sezonda gün değiştirir. Yazın özellikle hafta sonu reytingler çok düşük olduğu için kanallar dizi koymuyor.

Reactions: Gerekli24
Fragman güzel duruyor.
Ezgi ve Furkan’ı yakıştıramamıştım başta ama enerjileri iyi baya. Tabi benim için Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı’nın uyumu daha önde.

Aydilge de yaz dizilerinin jeneriklerini söyleyen kişi olarak hatırlanacak bu gidişle.

Reactions: Gerekli24
Tanıtımın başında ki toplanma sahnesi çıkarılmış, sonuna da afiş çekimlerinden bir kare eklenmiş.

Aydilge güzel olmuş ama.

tanıtımı beğendim farklı olmuş fragman kısmı pek ilgimi çekmedi giriş güzel sonuç güzel değil.

Reactions: Emre Ozansoy