cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,189
- Puanı
- 1,060
Çok normal. Senaryo acilen revize olmalı yoksa daha da düşer.Dediğim gibi bak düşmüş.
Çok normal. Senaryo acilen revize olmalı yoksa daha da düşer.Dediğim gibi bak düşmüş.
Hemen çözüm bulmalılar yoksa yeni dizi ile dibi boylaması an meselesi.Çok normal. Senaryo acilen revize olmalı yoksa daha da düşer.
Usta kadın oyuncuları var. Onu kullanamadı yapımcı.Hemen çözüm bulmalılar yoksa yeni dizi ile dibi boylaması an meselesi.
Sonunda iyi bir tanıtım daha. Bölüm de böyle iyi akarsa artar cidden. @serhatt5. Bölüm 2. Fragmanı
Yeni rakibe rağmen artarsa umut var demektir.Sonunda iyi bir tanıtım daha. Bölüm de böyle iyi akarsa artar cidden. @serhatt
Nasıldı bölüm? Yeni başladım internetten izlemeye.Yeni rakibe rağmen artarsa umut var demektir.
İzleyemedim, evde değildim.Nasıldı bölüm? Yeni başladım internetten izlemeye.
Melike olayı gizemli yansıtılmış ve ona daha çok yer verilmiş. Daha iyi olmuş, bu ilk bölümden olmalı idi.İzleyemedim, evde değildim.
Artış yaşar umarım.Melike olayı gizemli yansıtılmış ve ona daha çok yer verilmiş. Daha iyi olmuş, bu ilk bölümden olmalı idi.
İlk 1 saat 15 dakikasını izledim. İyi aktı bölüm geçen ki bölüme göre. Devamını yarın izlerim. Uykum geldi çok.Artış yaşar umarım.
Yeni tanıtım da iyi. Artışa geçer yeniden. Geçmezse uzun sürmez dizi zaten.6. Bölüm 2. Fragmanı
Kanal ve yapımcı artsın istiyor. Artacak mı bakalım? Tanıtım güzel duruyor.6. Bölüm 3. Fragmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?