Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Aaa videoyu tıkladınızda bahsettim yer geliyor orası sadece pusuyla alakalı Artık bizde yıl 2020 e gelirken nereden başlatmayı öğrenebildik Herşey iyi hoş ama Velinin sürekli Kadir cansızı öldürür lafına gıcık olmaya başladım ben [USER=88860]@MEnes[/USER]İlah gibi görüyorlar cansızı dizide ama Kadir sürekli onu öldürür laflarıyla cansızı bir bakıma küçük görüyor bukadar korktuğu birisi için bunu demesini anlamıyorum Cansız oğlunun öldürür desin Kadiride hafife almıyor tamam ama adamlar ilah gibi görüyor sonucta cansızı ve kadir sürekli onu öldürür lafıyla çelişiyor
Aaa videoyu tıkladınızda bahsettim yer geliyor orası sadece pusuyla alakalı Artık bizde yıl 2020 e gelirken nereden başlatmayı öğrenebildik
Herşey iyi hoş ama Velinin sürekli Kadir cansızı öldürür lafına gıcık olmaya başladım ben [USER=88860]@MEnes[/USER]
İlah gibi görüyorlar cansızı dizide ama Kadir sürekli onu öldürür laflarıyla cansızı bir bakıma küçük görüyor bukadar korktuğu birisi için bunu demesini anlamıyorum Cansız oğlunun öldürür desin Kadiride hafife almıyor tamam ama adamlar ilah gibi görüyor sonucta cansızı ve kadir sürekli onu öldürür lafıyla çelişiyor