1 Saat erken bitti evet bende anlamadımbölüme doyamadan bitti, haftaya 2 saat 40 olur inş.
1 Saat erken bitti evet bende anlamadımbölüme doyamadan bitti, haftaya 2 saat 40 olur inş.
Alpereni izlemeye doyaıyorum1 Saat erken bitti evet bende anlamadımAma daha doyumsuz oluyor böyle
Koskoca Emrah Amir ergen rolundeAlpereni izlemeye doyaıyorum
Ne alaka hapisten çıkmış adamKoskoca Emrah Amir ergen rolunde
Aaa gayet iyi oynuyor benceMelisa kimdi şu yaralı ecünnüyü diyorsan eğer
Keşke her bölümü böyle standartlarda ve 1 sa 30 - 40 dk bandında olsa. Tadından yenmezdi.İlk bölümedemi bakmadın 😱😱😱
Süresi bu bölümün kısaydı 1 saat 40 dakıka1 Saat erken bitti Şener Şen gelsin buraya@Harunnn60 @xemrexxx @serhatt @MEnes @MasacRE-
Oda hiç ölmeyecek gibi ileride süre kısalırsa oynarım diyor, 30 Sene söz almış gibiKeşke her bölümü böyle standartlarda ve 1 sa 30 - 40 dk bandında olsa. Tadından yenmezdi.Şener Şen'i unut o adam 1 saatlik dizide oynar en fazla. Yaşlı başlı adam bu saatten sonra Tv de dizi mi yapar.
Aaa onun Zeynep oldunu şuan sen diyince öğrendimBizim Kara Sevdada ki kız işte. Yine bir anda açılır rolü
Aaa onun Zeynep oldunu şuan sen diyince öğrendimBende o ecünnü kim diyordum 2 bölümdür hedefimdeydi
Amann onun kim oldunu anlayamadım cnm sen Kara Sevda da kız diyince aklım Zeynepe gittiZeynep değil gözün mu kör senin. Asu o. Emir'in kardeşi.
Amann onun kim oldunu anlayamadım cnm sen Kara Sevda da kız diyince aklım Zeynepe gittiDizide farklı görünüyor Asuya da benzetemedim bence yakışmamış boşuna Elçini kötüleme
Kara Sevdayı biliyorum ayoll bu Çarğışmadakı kızın o olduğunu anlayamamıştım onu diyorumEmir'in kardeşiydi işte nasıl izledin sen diziyi.s.s
Melisa harika oynuyor. Sert dominant bir yapısı var ve bunu güzel yansıtıyor
Kadir kurtarmaya çalışmış kurtaramadım diye özür dileyip oda ağlıyordu2. Fragman 10 numara olmuş. Veli cidden büyük oynuyor. Karaktere süper yakışmış bu adam.
Veli Aslı ile küçük kızın öldüğü bombalı saldırıyı yaptıysa yok artık derim.
Veli ile Kadir'in önceki hesaplaşmasını merak ediyorum. Bence Veli'nin ailesi suçluydu ve Kadir öldürdü onları.
Kadir kurtarmaya çalışmış kurtaramadım diye özür dileyip oda ağlıyorduVeli eski polis olabilir ailesinin ölümüne kadar iyi birisiydi ondan sonra kötü oldu sanırım bakalım ama Onur Saylak Vartoluya rakip olabilir dizi reytingleri arttırırsa eğer çok fenomen bir karaktere doğru gidiyor
Aaa sen demişsinya Kadir öldürdü onları diye bende onları kurtarmaya çalıştı dedimOnur Saylak'a bende bu dizide bayıldım. Daha önce İlker Aksum gibi abartılı bulurdum ama bu dizide role çöl uygun oynuyor.
Daha farklı bi şey çıkabilir oradan. Ailesini Kadir öldürmedi ki. Daha farklı bir hikaye bence.
Aaa sen demişsinya Kadir öldürdü onları diye bende onları kurtarmaya çalıştı dedimAma bakalım Velinin zaten duygusal yönü ortaya çıkacaktı ileride yumuşar Elçinin kızıyla başlar yumuşamaya
Saf kötü tutmuyor Yakından örnek verirsek Emir , Vartolu duygusal yönü olan kötüler tutuyor artık mesala bu Karadeniz dizisindeki adamda yok sadece bağrıp çağrıyor hiç ilgimi çekmemişti
Aaa tek korkum dizi çok ciddi böyle dizileri malesef izlemiyorlar İçerde , Çukur komediye uygun oyuncularla hep gidildi ama Suskunlar vsyle çok ciddi dizilere yanaşmıyorlar inş bu diziyede yazık etmezlerAynen nedenleri olan kötüler içimize işliyor. Vedat saplantılı bi şeydi. Emirde saplantılıydı ama aşkına inanmıştık Zeynep ve Deniz bebek sayesinde.
Bu dizide de Veli babamız favori olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?