Tam sana göre
41 Yaşındaymış bee 41 kere maşşllahTam sana göreYaşına da uygun
Baksana neler diyor azmış kuduruk41 Yaşındaymış bee 41 kere maşşllah ?A
20 Yaşındaykan 40 yaş grubu babam yaşında oluyordu artık yavas yavas 50 yaş grubu babam yaşına taşınmaya baslandı
60 Yaş baban yaşında olur kendin 40a geldin ufal da cebime gir20 Yaşındaykan 40 yaş grubu babam yaşında oluyordu artık yavas yavas 50 yaş grubu babam yaşına taşınmaya baslandı ?A@xemrexxx
Vartolunun Çukurun ilk 20 bölüm halindeki gibiMalesef arabayla öldü süsü verildikten sonra Vartolu eskisi tadı alamadık bu sezon mıymıntı Salih geldi zaten@xemrexxx @serhatt @MasacRE
Veli Cevher şuan en popüler , gözde kötü karakter bencede buna düz diyen @Forumdash kulakları çınlasın ayoll ?A
Velide yavaş yavaş komediye duygusallığa giriyor ama ergenler ciddileri pek izlemiyor malum ama çokta bozulmasınVartolu, Çukur'un ilk 20 bölümünde bile tamamen kötü değildi ya. Medet'le diyalogları falan güldürüyordu baya.
Ne düz kötüsü yahu, adamın geçmişi var. Neden kötülük yaptığı belli, türlü türlü planlara da kafası basıyor. Aradığımız kötü karakter tam.
Spoiler içinde konuşalım o zaman senin spoiler içine aldığın kısımları.
Veli'nin emir vererek konuştuğu kişi bence muhbir. "Açığa çıkmak üzereyim" gibisinden şeyler söyledi çünkü. Cansız'a öyle emirler veremez gibi gözüküyor, patronları sonuçta. Patronları olmassa bile dizide bir örgüt söz konusu ve Cansız daha kıdemli duruyor söz konusu örgütte. Bu arada yazdıklarını okurken Ön İzleme'yi izlememiştim. Demir'in kurşunu sıkmamış olabileceğini düşünüyordum, orası net gösterilmediği için ama sürprizi kaçtı artık.
Velide yavaş yavaş komediye duygusallığa giriyor ama ergenler ciddileri pek izlemiyor malum ama çokta bozulmasın ?A
Bu video sahnesi komik vartolu yolunnda gibi olmuş benceYok ya komedi yönü yok gibi neredeyse, duygusallık da olması gereken bir şey zaten karakterinden dolayı.
Onur Saylak'ın dizideki adı neVartolunun Çukurun ilk 20 bölüm halindeki gibiMalesef arabayla öldü süsü verildikten sonra Vartolu eskisi tadı alamadık bu sezon mıymıntı Salih geldi zaten@xemrexxx @serhatt @MasacRE
Veli Cevher şuan en popüler , gözde kötü karakter bencede buna düz diyen @Forumdash kulakları çınlasın ayoll ?A
senin saçını da boyamalı iyice beyazlamıştır
Ayy senin bu avatar seçimlerinle napacaz
@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
Dün bir iki konuda daha irkildimBen hem bazinga’yım, hem FF Yönetim. Forumun kontrolü benim ellerimde.
Keşke reytinge bakmadan 2.sezonda verseler kaliteli kaç dizi varkı şuanEkli dosyayı görüntüle 64702
Bu demektir ki dizi planlandığı gibi bir sezon kesin olarak sürecek. Ayrıca dizi baştan sona planlı gideceğine göre kusursuz ve herhangi bir mantık hatası barındırmayan bir senaryo izlemeye devam edeceğiz.
@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?