Çarkıfelek yeniden başlıyor

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
5 Eylül Pazartesi'nden itibaren hafta içi her gün otomobil verilecek yarışmada büyük ödülü kazanmak için Erbil'e bu kez kimler "Yardımcı olun Mehmetalibey" diyecek?

carkifelek330.jpg

Ben bu haberi üzüldüm açıkcası. TNT illaki devam ediyor Mehmet Ali Erbil ile.

Alevilere laf attı diye herkes bu adama gıcık durumda ama bizim evdekiler izliyor tabi şimdilik azaldı.

Yeni diziler geliyor ve bence ya gün azaltırlar yada bitirirler programı.

bende bu adamı sevmiyorum kendini beğenmişin teki artık star tv de dersini aldı bir daha yayınlatmaz programını zaten gideceği tek kanal vardı onda başlatıyor programı...

Bu adam illaki programı kapattırır. Şimdilik bu yeni programı kapanmadı ama şimdiki program kapanır.

Ben iyi reyting aldığını düşünmüyorum. Mesela sık sık gelen insanlar var ve onlar parayla tutulmuş dahi olabilirler. Mehmet Ali Erbil hep onlara söz veriyor ve ayrıca hep onlara işkence gibi şeyler yapıyor.

TNT'nin Mehmet Ali Erbil'in programlarına çok fazla katlandı ama daha da katlanmaya devam ediyor. TNT reytinglerde iyi konuma gelmek istiyorsa ve seyirci için bu programları hiç başlattırmamalı. Bir bakıyorum bir yerlerde Mehmet Ali Erbil'e küfürler yazılıyor. Mehmet Ali Erbil komediyi iyi yapıyor ama bazen gerçektende yaptıkları işkenceye dönüyor.

Ben de Mehmet Ali Erbil'in zaman zaman yaptığı yersiz şeyleri hiç sevmiyorum ama kabul etmek gerekir ki bu işte çok başarılı. Ben kendimi bildim bileli Çarkıfelek hep var. Bundan sonra da olacaktır...

Sayısız kanal gezdi. Ben ilk hatırladığım zamanlarda Kanal D'de idi sene 1997 idi sanırım. Sonrasında TGRT, Kanal 1, Star, Fox gibi birçok kanalda devam etti ve her yayınlandığında da başarılı oldu.

Birkaç yıl önce Kanal 1'in büyük atak yaptığı dönemde Çarkıfelek'in büyük katkısı olmuştu, yine olabilir...

Şu anda yaptığı programdan çok daha iyi bir program Çarkıfelek.

Başlamasına üzüldüm, diyemem çünkü Mehmet Ali Erbil bu işi yapıyor bence de.

TNT için iyi olur.