Çarkıfelek - Tanıtım Fragmanı | Star TV

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,124
Puanı
1,059

Ekranların en sevilen yarışma programlarından olan ve tüm dünyada ilgiyle izlenilen Çarkıfelek'in tanıtım fragmanı yayınlandı!

Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla efsane haline gelen yarışma, yaz aylarında Star TV'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Ramazan ayında başlaması planlanan yarışmanın tanıtım fragmanı ise yayınlandı.

Çarkıfelek, Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla yakında Star TV'de!

http://www.startv.com.tr/program/carkifelek

Memoşu Çarkıfelek ile çok özlemiştim izlerim denk geldikçe. Güzel olmuş tanıtım da.

çarkıfelek şimdide deniz yıldızını yakar yada beni affeti kışın @beyazsoy yada Pazartesi cumaya saat 20.30

Memoşu Çarkıfelek ile çok özlemiştim izlerim denk geldikçe. Güzel olmuş tanıtım da.
bunuda 10 mart 2016 da bitirir

çarkıfelek şimdide deniz yıldızını yakar yada beni affeti kışın @beyazsoy yada Pazartesi cumaya saat 20.30

bunuda 10 mart 2016 da bitirir
ramazan için düşünüyorlar iftar öncesi ondan kimseye zararı olmaz. zaten tutacağını sanmam mehmet alinin devri bitti

ramazan için düşünüyorlar iftar öncesi ondan kimseye zararı olmaz. zaten tutacağını sanmam mehmet alinin devri bitti
espri yaptım sihirli annemi bitirdide star ona gönderme doğuş holding diziyi bile bile mahaf etmiş sanki dizinin içine sızmış kimse almasın diye

espri yaptım sihirli annemi bitirdide star ona gönderme doğuş holding diziyi bile bile mahaf etmiş sanki dizinin içine sızmış kimse almasın diye
ilk defa espri yaptın ondan düşünemedim kusura bakma)))

Tanıtım güzel olmuş, merakla bekliyorum yarışmayı.

Bencede güzel olmuş tanıtım, denk geldikçe bakarım.