Çarkıfelek Kanal D İçin Sona Eriyor

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1410363629.jpg

Yıllardır ekranlarda olan Çarkıfelek Kanal D için sona eriyor.

Ekranların fenomen yarışması Çarkıfelek İlker Ayrık'ın sunumuyla geçtiğimiz yaz Kanal D'de yayınlanmaya başlamıştı. Sevilen yarışma programı yaz boyu kanalını memnun eden reytingler almış ve yeni sezon şansı tanınmıştı. Haftaiçi hergün saat 17:00'da yayınlanan yarışma programı yeni saatinde bekleneni vermediği için yıllardır o saatte yayınlanan Arka Sokaklar'dan aldığı akışı geri teslim edecek.

Kanal D için tamamen biten sevilen yarışma programına yeni kanal aranıyor. Kanal D'de ise saat 17'de Arka Sokaklar'ı yayınlanmaya tekrardan başlayacak.​

Kanal D yıllardır yayınladığı Arka Sokakları kaldırdı, denedi ve olmadı. Malesef çok geride kaldı ama eğlenceli programdı gerçekten, yazık oldu. Belki de Özledim Seni`nin yerine alınıp 1 kez daha denenebilirdi.

Arka Sokaklar'dan daha kötü gitti sanırım artık vazgeçilmezimiz oalcak bu dizi.:(

Ben tahmin ettim böyle olacağını Çarkıfelek reytingini düşürüyor arka sokakların ve küçük ağanın

Çözüm bu mudur yani? Kanal D yine reyting peşinde. Belki Show veya FOX alır gibi. Ben Star'a gitmesinden yanayım. Hafta sonu yayınlanabilir belki. Bir de inşallah sunucusu değişmez. Başka bir kanala geçtiğinde ayrılabilir. Allah korusun...

Ne güzel izliyorduk keyifli keyifli, artık saçma komedi dizisine devam ederiz. Sen git yararlan ondan Ramazan'da, sonra hop yeni sezonda kaldır. Ne güzel izleyecek bir şey bulunmuştu, o da bitti. Kanal D, Gültepe'yi 5 bölümde gün dışı bırakmasıyla, Galip'in yeni sezon fragmanını vermemesiyle, Yalan Dünya'yı 23.00'e atmasıyla, Çarkıfelek'i bitirmesiyle, Arka Sokaklar ve Küçük Ağa'yı bitirmemesiyle, 3-4 yapım hariç kalitesiz bir kanal oldu artık benim gözümde. Yazıklar olsun. İlker ve Fatmagül'e de geçmiş olsun... :)

günümüzde çok iddalı yapımlar 2 reytingle oynuyor artık çoğu dizi 2 reyting ortalamayla devam ediyor ve arka sokaklar 100lerce tekrar verilmesine rağmen hla 3 reyting alıyordu hergün
sen git 3 reyting alan diziyi kaldır sonra 1 reytingi zar zor alan çarkıfeleği koy
çarkıfelek 1 reytingi zor alıyordu 🙂🙂🙂

ayyy köydeki dedeciğim yıllardır tekrar bölümleri izliyordu adamcağız kaç haftadır televizyon izleyemiyor bunların yüzünden hemen ona müjdeli haberi vereyim telefon edip rıza baban dönüyor diyeyim ayy ne sevinicek :Z:Z:Z

Arka Sokaklar 3 falan alıyordu otomatik , Kanal D kendonce doğru olanı yaptı. Çarkıfelek Show Tv'ye geçebilir belki bilinmez. Hayırlısı olsun umarım bir daha ki yaza başlar yine.

İlker'e BBEB'de başarılar Çarkıfelek düşük gidiyordu maalesef. :(

Rıza Baba bakalım eski performansını sürdürebilecek mi :X

Ben izliyodum ne guzel, olmadi bu. 🙁 Iste bu yuzden Kanal D'yi sevemiyorum cok cabuk bitirme karari aliyo, aslinda yarisma 8-10 share aliyodu ve fena gitmiyodu, eger baska kanalda olsaydi en az 3-4 ay surerdi.

Akılları başlarına geldi biraz geç oldu ama olsun. O saatte hiç masraf yapılmadan o reytingleri alan arka sokakları harcayacaklardı olmadı.

Çözüm bu mudur yani? Kanal D yine reyting peşinde. Belki Show veya FOX alır gibi. Ben Star'a gitmesinden yanayım. Hafta sonu yayınlanabilir belki. Bir de inşallah sunucusu değişmez. Başka bir kanala geçtiğinde ayrılabilir. Allah korusun...

Ne güzel izliyorduk keyifli keyifli, artık saçma komedi dizisine devam ederiz. Sen git yararlan ondan Ramazan'da, sonra hop yeni sezonda kaldır. Ne güzel izleyecek bir şey bulunmuştu, o da bitti. Kanal D, Gültepe'yi 5 bölümde gün dışı bırakmasıyla, Galip'in yeni sezon fragmanını vermemesiyle, Yalan Dünya'yı 23.00'e atmasıyla, Çarkıfelek'i bitirmesiyle, Arka Sokaklar ve Küçük Ağa'yı bitirmemesiyle, 3-4 yapım hariç kalitesiz bir kanal oldu artık benim gözümde. Yazıklar olsun. İlker ve Fatmagül'e de geçmiş olsun... :)
aman starımdan uzak dursun...Zaten o saat diliminde beni affet var:D