Çanakkale Yolun Sonu Filminin Fragmanı Geldi!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Gürkan Uygun,Umut Kurt, Berrak Tüzünataç ve Mahir Günşıray'ın başrollerini paylaştığı ve 15 Mart'ta vizyona girecek olan film Çanakkale Yolun Sonu'nun ilk fragmanı yayınlandı.Görsel efektlerin Hollywood çekim tekniğiyle hazırlanan filmin ilk fragmanı karşınızda.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Güzel gibi gözüküyor ama Gürkan Uygun'a bıyık yakışmamış sanki komedi karakteri olmuş, Peker Açıkalın'ı andırdı bana. :)

müziği hariç çok beğendim....iddaa ediyorum ki bu film gişede fetih 1453 ü geçecektir....türk sineması on yıllardır bir çanakkale filmi bekliyordu..gürkan uygunun bıyığı ve berrak tüzünataç tercihi hariç güzel....ayrıca gerilim müziğide bir hollywood kurgusundan yürütme...bunlar düzeltilirse bu film fetihi tahtından eder...şimdiden başarısı için tebrikler....😱ha:

müziği hariç çok beğendim....iddaa ediyorum ki bu film gişede fetih 1453 ü geçecektir....türk sineması on yıllardır bir çanakkale filmi bekliyordu..gürkan uygunun bıyığı ve berrak tüzünataç tercihi hariç güzel....ayrıca gerilim müziğide bir hollywood kurgusundan yürütme...bunlar düzeltilirse bu film fetihi tahtından eder...şimdiden başarısı için tebrikler....😱ha:

Çanakkale 1915 ve Çanakkale Çocukları çıktı işte o kadar da büyük etki yaratmadılar. :) Bu filmin onlardan çok da farkı olacağını sanmıyorum. En iyi ihtimal 1-1.5 milyon gişe yapar bence. :)

Saba Tümer'de izledim. Ben nedense pek beğenmedim, Fetih'in çekim kalitesi daha iyiydi sanki. :)

Fragman çok iyi olmuş. Fragmanda Gürkan Uygun'a yer verilmiş. Umarım iyi bir film olur ve iyi izlenme oranlarına ulaşır. :)

Fragmanı bende beğendim ama Ozan'ın da dediği gibi gişesi o kadar yüksek gelmez gibi.

Çanakkale 1915 ve Çanakkale Çocukları çıktı işte o kadar da büyük etki yaratmadılar. :) Bu filmin onlardan çok da farkı olacağını sanmıyorum. En iyi ihtimal 1-1.5 milyon gişe yapar bence. :)
reis çanakkale 1915 zaten 1 milyona yakın gişe yaptı...diğer çanakkale filmleriyle kıyaslama bu filmi...sinan çetin resmen bir tarihin içine et.ş..adam ne aryırduk çanakkalde mantığıyla film yapmış diyolar...kimse izlemesin diye kampanya başlatmışlardı...öyle düşünüyosa sinan çetin korede ne arıyoduk filmini yapsa daha doğru olurdu...bu filmin tek eksiği eski çanakkale filmlerinin kötü etkisiyle aş etmek olcaktır...yoksa fragmanı bile 2 milyon izleyiciyi rahat çeker u filmin....:encouragement:

İzlemem film sevmiyom gürkan uygun a rağmen

Gürkan Uygun'un bıyığı gerçekten olmamış. :)

Film diğer Çanakkkale filmlerine göre iyi gidecektir, lakin gişesi Fetih'e yaklaşamaz bile...

1 milyonu geçerse başarılı sayılır.