Soruyu yanlış anlamışsın bacım@denizz19 benimde çamaşarı makinesine ilgim varmış çocukluk dönemimde
çamalır makinesi çalışırken üstüne oturmaya bayılyıormuşum
elimle makinenin üstüne ayaklarımıda makinenin içine vuruyormusum çalısırken hahaha
annemin ödü kopuyormuş düşücem diye çok fırça yiyormuşum ben annemden
makinenin üstüne oturuyorum diye
yanlış falan anlamadım denizz çamasır makinesiyle çarkıfelek oynuyormus ben öyle birşey yapmadım ama bende çocukken çalısırken makinenin üstüne oturmayı seviyormusum konuda çamasır makinesi olunca bende anlattım bir anımı 🙂🙂Soruyu yanlış anlamışsın bacım
Deniz ara sıra birşeyler içiyor Tuhaf tuhaf sorularyanlış falan anlamadım denizz çamasır makinesiyle çarkıfelek oynuyormus ben öyle birşey yapmadım ama bende çocukken çalısırken makinenin üstüne oturmayı seviyormusum konuda çamasır makinesi olunca bende anlattım bir anımı 🙂🙂
çalısırken hosuma gidiyormus iştee çocukluk anlam vermek zorDeniz ara sıra birşeyler içiyor Tuhaf tuhaf sorular
Koltuk , kanepe dururken neden makine
@denizz19 bişiler içipde soruyor bu sorularıçalısırken hosuma gidiyormus iştee çocukluk anlam vermek zor
denizin sorularındna memnunum ben butür sorularda lazım
çocuklaktan bahsediyorum ama ben çocukken garip olmayanmı vardı@denizz19 bişiler içipde soruyor bu soruları
O gün yine bir soru sormuştu sesli gülmüştüm
Sende garipsin
Ben garip değildimçocuklaktan bahsediyorum ama ben çocukken garip olmayanmı vardı
ama denizz şanda garip hala hahha