Çalıkuşu'nun Senaristi Belli Oldu

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
kaZn8ERM0lrnhIlyYmRUuSka.jpg

Tims Productions'un yeni sezonda Kanal D için çekeceği Çalıkuşu dizisi için hazırlıklar sürüyor.Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanacak olan dizinin biten senaryosu okuyan herkesin büyük beğenisini topladı.Senaryosunu daha önce Esir Şehrin Gözyaşları'nı yazan Sevgi Yılmaz kaleme aldı.Dizinin erkek başrol oyuncusuda belli oldu.Muhteşem Yüzyıl'ın Malkoçoğlu'su Burak Özçivit yeni sezonda karşımıza Kamuran olarak çıkacak.Dizinin kadın başrol oyuncusu için arayışlar sürüyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
İnşallah Fahriye Evcen de yer alır, çok sevinirim :)

Senarist de başarılı bir seçim bence.

Yanlis hatirlamiyor isem Esir sehirin gözyaslari yanisira TRT'de yayinlanan Mazi Kalbimde Yaradir ve Kanal D'deki Mükemmel Cift'inde senaristligini yapmisti?

kötü bir senarist tercihi olmuş :)

- - - Ekleme - - -

burak özçivit kanuran rolü için çok genç bence onu seçtilerse role kadın başrolü çok genç biri yapmaları gerek

Senarist pek güvenilir değil ama yinede şans tanımak gerek. Herkesin kötü olduğu zamanlar mutlaka olmuştur. Önemli olan bundan bir ders çıkarmak. İşin içinde Tims PRODUCTİONS olduğu için iyi ve kaliteli bir iş çıkacağı kesin. Bekliyoruz. :)

Büyük ihtimalle bu dizi tutacaktır yeni sezonun en çok konuşulan ve reyting alan dizilerinden biri olabilir :)
Bayan başrol oyuncusuda Aslı Enver olabilirmiş

dizinin tutması konusu kanala bağlı:)
kanal d her zaman yüksek standartlara sahip bu konuda
5 reyting alsa diğer kanallar için tuttu diyebiliriz ama kanal d diziyi 5 reyting alsa kaldırır :)

Bir çok kişi şimdiden "tutmaz" gibi yorumlarda bulunmuş, fakat bunu söylemek daha çok çok erken. Daha ortada tanıtım ve diğer oyuncular yok..

Sevgi Yılmaz mı ? Kalemini çok beğendiğim bir senarist.Daha önce zaten yine TİMS'le Mazi Kalbimde Yaradır dizisinde çalışmışlardı.Evet belki Esir Şehrin Gözyaşları tutmadı ama gerçekten başarılı bir isimdir.

Bu diziyi izleyeceğim gibi görünüyor :)

Mazi Kalbimde Yaradir'i begenmistim. Büyük ihtimal bu diziyide begenirim. :)

(mobil)

bence erkek başrol gayet iyi kadında iyi seçilirse tutabilir lakin senaristi başarılı değil bence

Burak Özçivit çok iyiymiş, senaristi tanımıyorum Esir Şehrin Gözyaşları'nı beğenmemiştim.