TV Çalıkuşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nisa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,280
Puanı
259
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in başrollerini paylaştığı. Gerek Sosyal medyada gerekse reytinglerde gösterdiği üstün başarıyla unutulmayacak dizi.

Kanal D'nin sürekli günü ile oynamasından dolayı yaşadığı düşüşler sonucu ekranlara veda eden dizi.

Ekran macerası 30 bölüm süren dizi

İlk aşlarda severek izledim ama sonra nedense bıraktığım dizi.

Dizideki uyum süperdi. Çok iyi oyuncu olmayan ancak çok iyi uyum sağlayan bir çift vardı ve oyunculukları bu uyumdan dolayı pek göze batmadı hiç.:X

Diziden unutamayacağım sahneler var. 1 tanesini yazayım
Kamran: senin ne işin var bu saatte
Feride: bugün beni sevmediğini söyledin
Kamran: evet
Feride: doğru mu söylüyordun
Kamran: seni sevmiyorum
Feride: bak kamran bu dediğin iki oldu
Kamran: çetelesini tutmuyorum istersen 40 defa söylerim
Feride: bir şeyi 40 defa söylersen olur
Kamran: olduralım mı ne dersin sen saymak ister misin
Feride: peki
Kamran: seni sevmiyorum (3) seni sevmiyorum (4) seni sevmiyorum (16) seni sevmiyorum (17) seni sevmiyorum (38) seni sevmiyorum (39) seni ve feride öper..
tumblr_mztrvij4151skw2jwo1_1280.jpg

7. sınıfa geçtiğim yaz okuduğum Reşat Nuri Güntekin eseri. Feride'den etkilenip hayatının bir döneminde öğretmen olmak istemeyen kız yoktur herhalde.

Ayrıca TRT de 1986 yılında Çalıkuşu'nun dizisini yapmıştır ki 2013 yapımı olandan bin kat daha güzeldir bence, izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.

Yavaş ama masalsı diziydi. Keşke Feride-Kamran aşk hikayesi yerine Feride'nin öğretmenlik hikayesi işlenseydi.

7. sınıfa geçtiğim yaz okuduğum Reşat Nuri Güntekin eseri. Feride'den etkilenip hayatının bir döneminde öğretmen olmak istemeyen kız yoktur herhalde.

Ayrıca TRT de 1986 yılında Çalıkuşu'nun dizisini yapmıştır ki 2013 yapımı olandan bin kat daha güzeldir bence, izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
İzlemiştim. 2013 yapımı çok daha güzeldi :)

Aydan ve Kenan Kelavli Calikusu efsaneydi.Simdide gosterseler izlerim.Minenin annesiyle sarildigi sahne cok etkilenmistim o sahneden

Fahriye ve Burak dogru secilmis oyunculardi ama senaryo hic etkilemedi