"Çalıkuşu" Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in başrollerinde Kanal D'de ekrana gelen ve yapımcılığını Tims Productions'tan Timur Savcı'nın üstlendiği "Çalıkuşu" dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Yayınlandığı günden beri bir türlü reytinglerde istenilen performansı sergileyemeyen dizi Perşembe'ye alınmıştı ancak orada da başarılı sonuçlar elde edememişti. Dizi buna göre Cumartesi 23:00'e alındı. Dizinin uygulayıcı yapımcısı İlkay Doğan, dizinin 30.bölümünde final yapacağını açıkladı.

thumbnail_1397894102.jpg

Yani 3 hafta sonra bitiyor. Doğru karar. Dizide emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım birkaç bölümde yayından kalkan diziler varken 1 sezon boyunca devam etmek de başarı..

Beklenen haber. İlk bölümlerini çok sevmiştim. Hala izliyorum ama o ilk tadı alamıyorum. Yine de tüm ekibe teşekkürler. Yalnız ben bundan sonrasını nasıl bağlayacağını düşünüyorum Sevgi Yılmaz'ın. Çalıkuşu'nun en önemli olayı Feride'nin Anadolu'yu gezip, öğretmenlik yapıp, olgunlaşmasıydı...

kanal d bu yıl çok tuhaf bir kanal haline geldi iddalı yapımları tutmuyor ama iddasızları reyting patlaması yaptı :kiki::kiki:

intikam,merhamet,cinayet,çalı kuşu gibi çok iddalı diziler hep yayından kalktılar

küçük ağa şuan sevilebilir ama başlamadan önce hiç ümit verlmiyordu bu diziye her hafta totelde 13 abde 12 almaya basladılar

arkadaşım hoşgeldin bukada tutulucağı tahmin edilmiyordu abde kurtlar vadisini zorlayıp sonunda geçtiler

ankaranın dikmeni 1-2 reyting alır derken patlama yaptılar kara para aşktan bile daha çok tutuldu

yani iddasız yapımları iddalıya oranla daha çok tutuluyor paşa gönlümde bir çıkış yapabilir bu verdiğim örneklere göre 🙂🙂

yazik oldu.
bu diziden hatirlayacagim şeyler:
- harika bir senaryo, anlatim dili, ve sevgi yilmaz.
- fahriye evcen.
- mehmet ozgur.
- elif iskender.
- tims production.

Yani 3 hafta sonra bitiyor. Doğru karar. Dizide emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım birkaç bölümde yayından kalkan diziler varken 1 sezon boyunca devam etmek de başarı..​
Sonunda senden güzel bir laf duyabildik:bağır:
Dizim bitiyor ha:T

32. Bölümde bitseymiş, haziranda güzel bir final yapardı ama işte Kanal D bu, ne yapacağı hiç beli olmuyor...

Senaryosu çok zayıftı açıkçası, dizi başlarken umutluydum ama karşılaştığım senaryo felaketti. Hiç akıcı bir yönü yoktu. Fahriye ve Burak arasındaki uyum çok iyiydi ama senaryo kötü olunca izlenilesi gelmedi. Hayırlı olsun...

@çiğdem- merhamet ve intikam reyting yetersizliğinden final yapmadı. Konuları tükenmişti. Biri 6'ya yakın bi rakamla bitti diğer ise 7.. Vicdan yada iy ile karıştırdın. Onlar 1-2 rtg ile bitti.. Başka kanalda olsalardı yüz kere devam ederlerdi taa 8 lerden 3'e tek sozon içinde düşen kaçak gibi😵😵😵😵😵

Beklenen haber geldi. Final yapacağı Cumartesi gecesine alındıktan sonra belli olmuştu zaten. :)

Haziranın ilk haftasını beklesinler hiç yoktan :D neyse iyi olmuş daha fazla dizinin adı kötülenmeden bitsin :( süper oyuncular vardı önümüzdeki sezon yine görmek istiyorum bu oyuncuları çok iyiler <3 :) kanal d bence iyi dayandı :)

Ben diğer konuda da demiştim final yapar diye Vadi bir diziyi daha yedi

--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..
dikkatli bak panpa arkadaşım hoşgeldin yemiş olmasın :F

dizi 1 ara vverse mayıs sonu haziran başı gibi biter kanal d ye rağmenbu reytingle bu ka sürmek de başarıdır :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,548
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy