'Çakallarla Dans 5' TV'de İlk Kez atv'de!

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
27,107
Reaksiyon puanı
24,021
Puanı
1,060
Konum
Denizli
1397348.jpg-c_310_420_x-f_jpg-q_x-xxyxx.jpg


Çakallarla Dans, TV'de ilk kez ekrana geliyor!

Başrollerinde Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Hande Katipoğlu, Uraz Kaygılaroğlu ve Şebnem Dönmez'in yer aldığı, yönetmen koltuğunda Murat Şeker'in oturduğu film TV'de ilk kez ekrana geliyor.

2010 yapımı Çakallarla Dans serisinin beşinci halkası olan ve Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker'in kaleme aldığı filmin konusu ise şöyle:
Şartlı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor. Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum ekip için hiç de kolay değildir. Bu sırada Kayınço Gökhan’ın hayatı aldığı haberle bambaşka bir hal alır. Gökhan, yıllar önce yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden çocuğu olduğunu öğrenir. Üstelik kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan ile birliktedir. Gökhan henüz bir kızı olduğuna alışamamışken bir de Sinan’ı öğrenince deliye döner. Böyle bir çocuğun kızı ile olmasını gururuna yediremeyen Gökhan Sinan’la Leyla’yı ayırmaya karar verir. Bunu tek başına yapamayacağını anlayan Gökhan çakallar grubundan yardım ister. Yasağı delip bir araya gelen ekip Kayınço’nun kızını kurtarmak için eğlenceli bir maceraya atılır.
Çakallarla Dans, TV'de ilk kez çarşamba 20.00'de ATV'de!

 

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
27,107
Reaksiyon puanı
24,021
Puanı
1,060
Konum
Denizli
Cam Tavanlar da SÇK da aman aman reytingler almıyorlar ama bu da izlenmez.