2016 Çakallarla Dans 4 - Film Yorumları

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710
2013308-705030502.jpg

Çakallarla Dans 4 (2016)

Tür: Komedi
Yönetmen: Murat Şeker
Senaryo: Murat Şeker & Ali Tanrıverdi

Oyuncular:
Şevket Çoruh
Timur Acar
İlker Ayrık
Murat Akkoyunlu
Didem Balçın

IMDb Sayfası

Konu:

Kahramanlarımız hayat tarafından fakirlikle terbiye edilirken, maddi imkansızlıklardan dolayı aynı evde yaşamaya başlamıştır. Günün birinde Berber Hüseyin abi, elinde bir ''Harita'' ile çıkagelir. Almanya 'daki dayıoğlu ölmüş, vasiyet olarak da bu haritayı bırakmıştır. Bunun bir gömü haritası olduğuna kanaat getiren kahramanlarımız, yakaladıkları bu umut ışığının peşinden Edirne'ye doğru yola çıkarlar.
Gerçekten gömü var mıdır? Fakirlikten kurtulup zengin olacaklar mıdır? Çakallık yapmadan para kazanmak mümkün müdür? Ve olaylar gelişir…

Fragman:

Ekli dosyalar

• upload_2016-11-28_21-44-13.jpeg
    upload_2016-11-28_21-44-13.jpeg
    5.6 KB · Hit: 288
@Aserat sende editörken açtın diye biliyorum, İnşallah açabiliyoruzdur. :X

Film ile ilgili yorum;
Serinin bir filmini ilk defa sinemada izledim. Çok takipçisi olduğum söylenemez hatta önyargıyla gittim ama güzeldi.

Sucuklu yumurta, Yenge, BBEB ve Hüsnü Çoban esprileri çok yerindeydi. :F Birde zengin olma kısımlarına güldüm. İçeride'deki Minik reyizde Ceberrut rolündeydi. Rolünün hakkını verdi. :F Hande Katipoğluda güzeldi, ama rolünün pek özelliği yoktu. Dayıoğlunun üvey oğlu kısmı ise iğrençti, orada sıkmaya başladı..

Filme gitmeyi düşünen varsa gitsin, espriler yerli yerinde küfürde var tabi. :X

Puanım:

7.5/10

Konu reklamlarında bu filmin reklamı var :F

Son düzenleme:
Seriyi bitirdik. :D Diğerleri kadar gözlerimden yaş gelmese de sonlara yakın iyice coştular. :D Orjinal espriler vardı. Şevket Çoruh zirveye çıkmış, olay performans. :D
Çok güzeldi. Kasmadan, önyargısız izlersen mutlaka eğlenirsin. :):)