Spor Çağlar Söyüncü

DarkLegenD

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
19,400
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.cizikdvdkasetleri.com
Dünya futbol tarihinin gördüğü gelmiş geçmiş en iyi, en başarılı ve en değerli Türk futbolcu.

25 yaşındaki Çağlar Söyüncü, stoper bölgesinde görev yapmaktadır. Türkiye'nin yetiştirici kulüplerinden biri olan Altınordu'dan Freiburg'a, oradan da Leicester City'e gitmiştir.

Tüm başarıları:

2019/2020: Premier League'de yılın 11'inde Van Dijk'ın yanında yer alarak en iyi 2 stoperden biri seçildi.
2020/2021: Leicester City ile FA Cup şampiyonluğunu kazandı.
2021/2022: Leicester City ile Community Shield kupasını kazandı.

Lig kupasını da alabilirler ama şimdi çok zor. Önemli olan takım olabilmeleri, zamanında takım olup şampiyon da oldular. Şampiyonlar Ligi kupası çok daha zor tabii, orası ayrı konu. :D
ŞL kazanmanın İngiltere'de lig kupası kazanmaktan daha kolay bir şey olduğu gerçeği...

EPL > UCL.

• Beğendim
Reactions: Araf
ŞL kazanmanın İngiltere'de lig kupası kazanmaktan daha kolay bir şey olduğu gerçeği...

EPL > UCL.
Premier Lig ile Şampiyonlar Ligi arasında ters bir orantı oluyor. Kolay kolay aynı anda ikisine bir anda sahip olmak mümkün olmuyor. Alex Ferguson yapabiliyordu bunu ama o başka bir seviyeydi.

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
Günümüz itibariyle dünyanın en değerli stoperlerinden birisi olan, daha şimdiden müthiş bir kariyere sahip Türk futbolcu. Eğer Leicester City'de daha fazla vakit kaybetmeyip daha üst düzey bir takıma giderse, gittiği üst düzey takımda da kalıcı olmayı başarabilirse, kariyerini çok daha müthiş bir noktaya taşımış olacak.

• Beğendim
Günümüz itibariyle dünyanın en değerli stoperlerinden birisi olan, daha şimdiden müthiş bir kariyere sahip Türk futbolcu. Eğer Leicester City'de daha fazla vakit kaybetmeyip daha üst düzey bir takıma giderse, gittiği üst düzey takımda da kalıcı olmayı başarabilirse, kariyerini çok daha müthiş bir noktaya taşımış olacak.
İngiltere'deki dayım aradı biraz önce... Guardiola, Leiceser City'nin soyunma odasının önünden geçerken Çağlar'ı işaret ederek "Bana bu adamı alın" demiş... Bitti bu iş...

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
İngiltere'deki dayım aradı biraz önce... Guardiola, Leiceser City'nin soyunma odasının önünden geçerken Çağlar'ı işaret ederek "Bana bu adamı alın" demiş... Bitti bu iş...
Önümüzdeki sezon için demiştir onu, Guardiola şimdi Messi için kaynak yaratma peşindedir...

• Güldürdün
Önümüzdeki sezon için demiştir onu, Guardiola şimdi Messi için kaynak yaratma peşindedir...
Araplarda para çok... İsteseler Kane, Haaland, Messi ve Çağlar dörtlüsünü aynı anda alırlar... Keşke alsalar...

• Güldürdün
Reactions: Sherlock