Evde kalmışlar sizi
O yüzden evde kaldım.
Ben seviyorum da ne oluyor, bende kaldım...
O yüzden evde kaldım.
Ben seviyorum da ne oluyor, bende kaldım...
Beyaz atlı parlağımı aman prensimi bekliyorum.Evde kalmışlar sizi
Sadece bir oyuncunun yaptığı hareketi ti'ye aldı, buradan linç malzemesi çıkartmak ne kadar saçma? HERKES İŞİNE BAKSIN.
Dilci arkadaş keşke adamın soyadını doğru yazabilseymiş
Çağlar Ertuğrulu instagram da takip eden herkes bilir ki goy goyu seven bir adam abartılığını düşünüyorum ben
Öfff boş işler müdürü
Sizin gibi düşünmeyen herkesi kovun , susturun , . Ne ala memleket...
Atılırsa sokakta kalmasun diye evini açarsın
Ekli dosyayı görüntüle 112379
Alper Çağların konuyla alakalı açıklaması.
Dağ 3'de ikisinin de yer alması sürprizini bekliyorum.
Bu ülkede herkes kendi işiyle muattap olsaydı çok daha güzel bir ülke olurduk.
#ÇağlarıYedirmeyiz
Boş konuları abartmakta sosyal medyanın üzerine yok. Gül geç işte, ne abartıyorsunuz ya.
Tamer Karadağlı konuyla alakalı açıklama yapmış: "Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık söz konusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum."
Tamer Karadağlı konuyla alakalı açıklama yapmış: "Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık söz konusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum."
Neyse boş gündem yaratmaya çalışan herkes ağzının payını almış oldu.Büyütenler utansin.
Bunu tiktokta falan yorum yapanlara göstermek lazım. TRT dizisinde olamaz bilmem ne diyor büyük bir kitle.Tamer Karadağlı konuyla alakalı açıklama yapmış: "Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık söz konusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum."
Ahlaksızlık derken?Bunu tiktokta falan yorum yapanlara göstermek lazım. TRT dizisinde olamaz bilmem ne diyor büyük bir kitle.
Duyan da adam ahlaksızlık yaptı sanacak.
Kendisi de kardeşi de yok Tameri tanıyoruz ediyoruz diyerek adama o kadar baskı yaptılar ki böyle açıklama yapmak zorunda kalmişTamer Karadağlı konuyla alakalı açıklama yapmış: "Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık söz konusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum."
En iyisi MY gibi.Kendisi de kardeşi de yok Tameri tanıyoruz ediyoruz diyerek adama o kadar baskı yaptılar ki böyle açıklama yapmak zorunda kalmişÇağlarin yaptiği savunmanın "abi" versiyonu
neyse aşiri kaliteli olmuş diziler@xemrexxx timoşa söyle çıkarsın
https://twitter.com/x/status/1465670811491131398
En alakasızı olmuşEn iyisi MY gibi.@xemrexxx
Ay aşko yorumlara diyorum, adama değil.Ahlaksızlık derken?
Onu anladım da "ahlaksızlık yaptı sanki" demişsin ya ahlaksızlıktan kastın ne mesela onu diyorum.Ay aşko yorumlara diyorum, adama değil.
Beni banlarla forumdan, susayım.Onu anladım da "ahlaksızlık yaptı sanki" demişsin ya ahlaksızlıktan kastın ne mesela onu diyorum.
Güdem olmuş, konuşulmuş oldu kendisi için iyi PR oldu.Adamı bir hareketinden vatan haini yaptılar. Twitter'da ne kadar gereksiz olduğunun bir kanıtı da budur. Tamer Karadağlı'nın bu kadar umursamadığı şeyi nelere çekmişler komedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?