Ne olduğunu çok iyi biliyorsun.Bu ne be ıyy
Ne olduğunu çok iyi biliyorsun.Bu ne be ıyy
@bazinga ile aynı tepkiyi vererek girdim konuya lakin sonradan anladım durumu...
Ateşlemek için seni bekliyor.
Bana ateş edebilir.Ateşlemek için seni bekliyor.
Git bir ruh doktoruna görün sen.Burak Özçivit, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimlerden çok daha yakışıklı olduğunu düşünüyorum. Saydığım isimlerin yakışıklı olduğu bile meçhul aslında.
Fanatik bir parlakçı ile tartışmak en son yapacağım iş. Üstelik bunu yaparsam arkadaşlığımız hasar alır. 🥺Git bir ruh doktoruna görün sen.
Ben son derece objektif bir insanım tartışabiliriz.Fanatik bir parlakçı ile tartışmak en son yapacağım iş. Üstelik bunu yaparsam arkadaşlığımız hasar alır. 🥺
Forumu parlakçılar ele geçirdiği zaman sizin yanınızda olmadım mı? Daha da arttırıyorum, dostun sayılırım...Ben son derece objektif bir insanım tartışabiliriz.
Arkadaş, biz mi? 😱 Nedense bunu hiç hissettirmiyorsun...
Hiç hatırlamıyorum öyle bir olay.Forumu parlakçılar ele geçirdiği zaman sizin yanınızda olmadım mı? Daha da arttırıyorum, dostun sayılırım...
Şu çiyana da yürüdüysen baya yokluktasınBazen sadece kedi olmak istersin... @xemrexxx @Forumdash
Çiyan derken, ne mana? 😱Şu çiyana da yürüdüysen baya yokluktasın
Çiyan derken, ne mana? 😱
Nesini beğenemedin bu adamın?
Benim aklım direkt yılana gidiyor
Parlakçı değilim ama Çağlar konusunda seni destekliyorumNesini beğenemedin bu adamın?
Beni desteklemeyen ölsün.Benim aklım direkt yılana gidiyor
------
Parlakçı değilim ama Çağlar konusunda seni destekliyorum
etimolojide anlatacak kelime türemediği için bilmiyorum. Varsa da ben bilmiyorum dil bilimcilere sormak gerekNesini beğenemedin bu adamın?
Benim de aklıma yılan geliyorBenim aklım direkt yılana gidiyor
------
Parlakçı değilim ama Çağlar konusunda seni destekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?