Çağla Şikel: "Aylık kazancım 200 bin TL"

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
unnamed.jpg

Çağla Şıkel, ayda 200 bin lira kazanmasına kimsenin laf etmeye hakkının olmadığını söyledi: 20 senedir bu mesleğin içindeyim, köpek gibi çalışıyorum. Kimse ‘Çağla bu parayı nasıl kazanır?’ diyemez.

Çağla Şıkel, oğulları Kuzey ve Uzay ile birlikte Etiler Akmerkez'deydi. Ünlü manken, bir mağaza çıkışı kendisine yöneltilen "Geçtiğimiz günlerde 200 bin lira aylık kazancınız olduğu haberleri çıktı. Ne diyeceksiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Şıkel, "Kimler ne paralar kazanıyor. Ben köpek gibi çalışıyorum. 20 senedir bu mesleğin içindeyim. Kimse 'Çağla nasıl bu kadar para kazanıyor?' diyemez" yanıtını verdi. Şıkel, ardından çocuklarını alıp hızla AVM'den çıktı.

Çok çalışıp ("köpek gibi çalışıp" diye tabir ettiği), az para kazananlar da var. Onların yanında da çok fazla para kazanıyor. "Çalışıyorum ve kazanıyorum." demeliydi kibarca ve geçmeliydi.

Kullandigi sözler hic hos olmamis. Hak edip etmedigini bilemem ama ne köpek gibi calisan insanlar gördüm ben bes kurus icin calisan. Güzelsin diye iki ekrana cikip köpek gibi calisiyorum diyebiliyorsa biri vay halimize.