Forokon çoçoso nopocokçetin tekindor olabilir de haluk bilgineri ikna edebilmeleri için çok iyi bir kadro kurmaları gerek bakalım faruk un çaçası napack@Forumdash
Neden Vildan Atasever oynamasın dedim resmi görünce
ayol sadece çarşamba ve cuma günleri dersim var boş boş duruyom normal ilk yazmamForokon çoçoso nopocok
Benden çok sen heycanlanmışsınkonuya ilk postu girdiğinin farkındasın dimi
Filmi bi izleyeyim. Ergenokoncular yazarsa diziyi izlerim. Ece yazacaksa tek başına el fatiha okuyorum. Ama yine eylem yazar
Neden Vildan Atasever oynamasın dedim resmi görünce![]()
Forokon çoçoso nopocok
Benden çok sen heycanlanmışsınkonuya ilk postu girdiğinin farkındasın dimi
Filmi bi izleyeyim. Ergenokoncular yazarsa diziyi izlerim. Ece yazacaksa tek başına el fatiha okuyorum. Ama yine eylem yazar
Neden Vildan Atasever oynamasın dedim resmi görünce![]()
Ne zamana kadar ergenlere hitap edecek? Ergenler de büyüyor. Yeni nesil ergenlere yeni nesil sanatçı çıkar bkz senin güneşin kızlarındaki oğlancıklarayol sadece çarşamba ve cuma günleri dersim var boş boş duruyom normal ilk yazmam
çağatayın kitlesi kenan ve bergü gibi orta yaşa ulaşmamış içeriği boş sahne dolu dizileri izlemezler o yüzden sema-eylemle kötü olur![]()
Resimdeki kadın da çok genç değil. Onda da bi çöküklük var. Ne var yani günümüz erkeğini tvde büyük kadınlara ilgi duyuyor gibi gösteriyorlarÇağatay ile sevgili olacak abla kardes değil.
Vildan çabuk çöktü. Kadın isterse de Burçin'in kardeşiydi şimdi ablası gibi duruyor.![]()
çağatayla güneşin oğlanları arasında 1-1.5 yaş var çok büyütmeNe zamana kadar ergenlere hitap edecek? Ergenler de büyüyor. Yeni nesil ergenlere yeni nesil sanatçı çıkar bkz senin güneşin kızlarındaki oğlancıklar
Resimdeki kadın da çok genç değil. Onda da bi çöküklük var. Ne var yani günümüz erkeğini tvde büyük kadınlara ilgi duyuyor gibi gösteriyorlarbkz:kısmetse olur
hem de bu dizi değil reality diye geçiyor
Ama doğru mydeki fragmanı gördüm de baya çökmüş kadın:/
Güneşin oğlanları kaça gidiyorlardı?(dizide) Lise son mu?çağatayla güneşin oğlanları arasında 1-1.5 yaş var çok büyütmeerkek oyuncu için kritik yaş 30 dur 30 undan sonra ya kendini kanıtlar ya da aynı rollere devam eder
çağatayın iki dizisi de zengin-fakir çatışması üzerine bu dizi farklı olacak gibi
![]()
izlemem kadroya bağlı inşallah çetin tekindor olursa yine babacan bir karakter vermezlerGüneşin oğlanları kaça gidiyorlardı?(dizide) Lise son mu?
İzlemek için şimdiden bahaneler uretyok zengin fakir çatışması yok ergenik dizi değil aadgxfahaag
ilk post girmenden belliydi diziyi şimdiden sırtlıyorsun
![]()
Ona bakarsan Çetin Tekindorun filmleri de öyleizlemem kadroya bağlı inşallah çetin tekindor olursa yine babacan bir karakter vermezlerasi-bir çocuk sevdim-karadayı sıkıldık o rolünden artık
güneşin oğlanları üniye gidiyor biri gitmiyor terk .ayrıca güneşin oğlanlardan @Çiğdem- e uygun olan yeteneksiz sadece meme yapmış
senaryo iyi duruyor izleyebilir sema-eylem yazmazsa![]()
bahsettiğin yerde dizi süreleri 40 dk senede maksimum 24 bölüm rolleri sündürmüyorlarOna bakarsan Çetin Tekindorun filmleri de öylesenin için bir karakter %100 değişik bir rol oynaması için napmalılar? Adamlar aynı rolü oynadıkları için emmy alıyorlar kaç sene
![]()
Bu sefer kabadayı rolünde dersin aynımrol dersinbahsettiğin yerde dizi süreleri 40 dk senede maksimum 24 bölüm rolleri sündürmüyorlar
ne bileyim karadayıdaki bergüzarın babası gibi bişi olsun bir dizide de![]()
yorumlardan yeterince biliyorumBu sefer kabadayı rolünde dersin aynımrol dersinKaradayıdaki tam rolünü bikmiyorsun gerçi sadece iyi olarak biliyorsun
![]()
Sağır duymaz uydurur misaliyorumlardan yeterince biliyorum![]()
ne alakası var esnaf-şiirler okuyor-babacan-yeri geldi mi kabadayı bu kadarı yeterliSağır duymaz uydurur misali![]()