Çağatay Ulusoyla Bella Hadid Aynı Karede...

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,186
Puanı
1,060
Hollywoodda ünlüler tarafından rağbet gören bir mekandan Gigi Hadidin kardeşi Bella Hadid çıkarken flaşlar patlayınca Çağatay arkasına şaşkın ifadeleriyle baktı.

İçten içe @Çiğdem- lerin gözbebeği olan Çağatay Ulusoy'un " ABD' de acaba tanınıyor muyum ? Belki bir umutt..." diye düşündüğünü ve umutlandığını düşünen Cookiese göre Çağatay Ulusoy ABD' de tanınmak istiyor.

Sonradan kendisinin çekilmediğini fark eden Çağatay Ulusoy mekana girdi.Böylece Bella Hadidle aynı karede çıkmış oldular...

@Yiğitt @Çiğdem- @xemrexxx @vadikızı @MayısKıralı

Çağatay, Demet Akalının arkasında dans edip bugunlere gelen biri. Belli olmaz bu poz Hollywood yolu açar
Sonra översin nasılsa medya ne yönde sen o yöne
Kimi ovdum yahuu. Şimdiye kadar geçen gün bir hande ercelin oyunculuğunu geliştirdiğini yazdım sadece o da dizi daha yayındayken.. Acunu bile ekestirdim senaryodan anlamaz diye sen ovdun senaryodan anlıyor diye)) zaten semihi yere göğe sigdiramiyon.. Ne oldu sıcaklar mi vurdu))

Hmmmm aklımda bile yoktu Handeyle alakalı yorumun
O konudaki yorumları da okumamiştşm bile
Bir senle yaziştiğimiz konu var o konuya dair
Demek zamanında eleştirdin kızı şimdi övdün

Acunun reality senaryolarını güzel buluyorum. Adam dizi sektöründen anlasa zaten kendisi de girişir bu tur projelere. Adamın ilgi alanı spor ve reality.
Dediğin lafları unutan bi insan değilsen şöyle birşey demiştin. Semih insanları kışkırtıyor diğerleri birliköoluyor diye. Ben de sana son zamanlarda forumun semihisşn diyorum
neden yere göğe sıgdıramadiğimi burdan çıkar
Yoksa survivor başladiğinda neden niçin izleyeceğimi söylemiştim. Heee senin gazına geldiğim için değil senle boş muhabbet etmeyi seviyorum

Birisi iyi bir şey yaparsa overim daha önce yerdim diye ezikleyecek değilim handeyi)))

Acun ne reality senaryolarında Anlar zaten dizilerden hiç anlamadığı malum onu tartismadik senle zaten))) realty senaryosunda anlasa fenomeni tutututdu.. Survivorda senaryo yok.. Semih egosantrik biri elestirilince uygunsuz kelimelerle karşıyı kışkırtarak üstün sağlıyor büyümemiş çocuk sendromu her bunu yapılışında aynı tepkiyi veriyor bunun senaryosunu yazmak kolay degil.. Bak yunus eleştirdi yunusa benzer cümleler kulandı ama yunus gönüllüler tada kafae gurubu gini cevap vermedi yanı aynı senaryo işlemedi

Forumun semihi lakabı bana hakaret olduğunu daha önce yazdim )))

Ben de sana demiştim ki fenomen acunun projesi değil diye. Onun olsa zaten ilka hamleler yapardı. Ütopya gibi.
Yunusa işlemedi değil semih unlulere hep ılımlı yaklaşti. Sanat camiasına ılımlı yaklaşımı var yada senin gibi anti düşünüp konuşayım "yalaka" yaklaşımı var
Semihin ünlülere geçeceği zaman da demiştim yılmazların yanına geçer diye. Bak öyle de oldu😉
Yunus ekran adamı. Kaç yıl vjlık yapmiş adam hangi kelimenin neyi nerde kullanıcağını biliyor. Eğer hakaretvari konuşsaydı onun bu işlerden iyice uzaklaştiğini anlardik.
Hani semih için diyorlar ya bir han'mfendi demek var bir han'mfendi var diye. Yunus da o tarz. Net, düz, resmi olarak hakaret sayılan kelimelerle konuşmuyor ama karşı tarafı küçük düşürücü aşağılacı konuşmalar yapıyor. Kimse de "aha ahakaret etti" diyemez.

Semihe benzetme olayındaki cevabın bana bildirim olarak gelmemişti. Neden hakaret olarak görüyorsun ki
Senin de ayrıştırıcı özelliğin var

Acun senaryo müdahale ederdi anlıyorsa bu işlerden başkasının işi ma kendi kanalında neden bir program tutsun istemesin

Yunusun kışkırtmaları daha entelce semihinki ilkokul düzeyinde haddi bil çitlembik Saygısızlar terbiyesiz gibi yunus bunu kayıtlarda silin diyor sadece))) Yunus semihe sarilmamasiyla semihe tepkilerinde oynama olmadığını gösterdi zaten.. Yunus tabi ki zeki hakaret eder mi semihin tuzağına dönüşmez işte senin sürekli aynı senaryon karşında zeki biri olunca semihin yazdığı senaryo bozuluyor. acun yunusa senaryo verse kavga çıkarırdı ama o kendince tepki verdi