Çağatay Ulusoy'dan Yeni Sezon Röportajı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
32
Puanı
159
'Adını Feriha Koydum' dizisinin adı Hazal Kaya'nın ayrılmasının ardından 'Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu' olarak değiştirildi ve 7 Eylül'de başlayacak.

Eşini kaybeden bir erkeğin çaresizliği anlatılacağı dizi için başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, Habertürk'ten Oya Doğan'a konuştu: "Bu sezon Emir'in Feriha'ya duyduğu ölümsüz aşkı anlatacağız"

Emir, Feriha'ya duyduğu aşkla sevildi. Feriha'nın tüm yalanlarına rağmen onun için mücadele etti. Şimdi Feriha yok. Bundan sonra ne olacak?
Emir, Feriha'nın ölümünün ardından zor günler geçirecek. Diziye Beril Kayar, Zeynep Çamcı gibi yeni arkadaşlarımız dahil oldu. Türkiye'de ilk defa bir şey deneniyor. Dizilerin finallerinde ya mutlu son olur ya da ölümler... Biz karısını kaybetmiş bir adamın hayatının devamını anlatacağız. Dizinin adı 'Adını Feriha koydum-Emir'in Yolu' oldu. Şimdi Emir, tamamen ölümden korkmayan, kafasına ne eserse onu yapan bir adam. Üzerine hiçbir sorumluluk almıyor. Hayattan bir beklentisi yok. Oturduğu semti bile değiştiriyor. Feriha ölürken Emir'i de alıp gitmiş. Emir'in bedeni var ama ruhu yok. Bu sezon ölümsüz aşk vaat ediyoruz. Başka bir karakterle beraber olsa da Emir'in Feriha'ya ölümsüz aşkı bitmez. Feriha'yı unutmak istemiyor.

Hayranların soruyor. Hazal diziden ayrıldıktan sonra sen neden devam ettin?
Bilmiyorum. Belki böylesi daha iyidir. Emir'le Feriha'nın hikâyesi bitti ama Emir'in anlatacakları var. Ben senaryoyu okuyunca çok yükseldim. Bu defa hem sert hem de farklı bir karakter oynayacağım. Zaten farklı bir şey oynamak istiyordum. Devam edilecek kararı alındıktan sonra da neler yapılabilir diye konuşuldu. Şimdi bambaşka bir Emir olacağım. Benim için keyifli oldu. O nedenle bir an önce dizinin başlasın istiyorum.

Hazal Kaya'ya projeyi bırakıp gittiği için dargın mısın?
Hazal'ı çok seviyorum. Çok güzel bir projeye dahil oldu. Eminim yeni dizisinde de Hazal çok başarılı olacak.

Feriha yok, adını Feriha koyan Zehra yok, ağabey Mehmet yok, kötü kadın Hande yok. Sadece senin oynadığın karakterin üzerine yeni bir dizi kuruluyor. Çok büyük bir risk almıyor musun?
Sette başrolüm, herkes "Hadi oğlum, bu sene çok güzel olacak" diyor. Öyle bir baskı içindeyim ki, anlatamam. Bunu çok düşünmek istemiyorum. Çok iyi olacak mantığıyla da gitmiyorum. Elimden geleni yapıyorum, inşallah iyi olur. Çünkü kötü olursa ben yıkılırım. Herkes bana güvendi. Ama dizi izleyicileri çok merak ediyor. İzleneceğini düşünüyorum.

Hazal'in hakkinda böyle sempatik düsünmesi çok güzel.