Çağatay Ulusoy Yeni Dizisi İçin İmaj Değiştirdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Best Model Yarışması'nda birinci seçildikten sonra yıldızı hızla parlamaya başladı Çağatay Ulusoy'un. Yarışma sonrası Fatih Aksoy, 'Adını Feriha Koydum' dizisinde oynaması için başrol teklifinde bulundu.

Vahide Gördüm, Metin Çekmez gibi usta oyuncuların yanı sıra Deniz Uğur, Hazal Kaya gibi genç ve başarılı isismlerle birlikte oynadı ve oyunculuktaki başarısını kısa sürede ispatladı. Geçen yaz ilk sinema filmi 'Anadolu Kartalları'ndaki oyunculuğuyla da eleştirmenlerden tam not aldı. Dizi, yedi hafta sonra sona erecek. Şu anda oyuncular 62. bölümü çekiyorlar.Çağatay Ulusoy, rahatsızlığı nedeniyle diziye ara veren Vahide Gördüm'ün de son iki bölümde tekrar kadroya dahil olacağını söyledi. Bütün ekip çok mutlu ve heyecanlıymış. 'Adını Feriha Koydum'da bizi nasıl bir finalin beklediğini sorduğumda genç oyuncu, "benim kalbimden geçen mutlu sonla bitmesi" dedi. Sanırım diziyi iki yıldır izleyerek reyting reyting sıralamasında bir numarada tutan izleyicilerin dileği de bu yönde. Yaklaşmamak ve acele etmemek gerekiyormuş!

Komedi Dizisinde Oynayacak

Çağatay Ulusoy, 'Adını Feriha Koydum'un çekimleri biter bitmez yine Show TV için yeni bir komedi dizisinin çekimlerine başlayacak. Bunun için de imajını değiştirecekmiş. Belki sakal bırakabilirmiş ama sakalları seyrek olduğu için bundan pek emin değil. "Seni bıyıklı görebilir miyiz?" dediğimde, "Bilmiyorum, hiç denemedim ama bir kere takma bıyık takmıştım ve çok hoşuma gitmişti" dedi. Saçlarında da değişiklik olacakmış, kendini kuaförü Şükrü Dudu'ya emanet eden Ulusoy, haftada bir gün mutlaka bakım yaptırıyormuş, iki hafta da bir de saçlarını kestiriyormuş. Bu arada genç oyuncu, yazın bir de sinema filmi çekecek, sevenlerine müjdeliyorum!

Bence bir drama dizisinde oynamaliydi tekrardan. Ilerleyen yillarda komedi. Drama dizisiyle tutma ihtimali daha yüksek bence.