Çağatay Ulusoy Sokakta Dolaşamıyor!

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
'Medcezir' dizisinin 'Yaman' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, sokağa çıkmaya korkar oldu.

Daha önce 'Adını Feriha Koydum' dizisinde yer alan, şu an ise 'Medcezir' dizisinde bulunan ünlü oyuncu sokağa çıkınca kız hayranlarına yakalanmaktan korkuyor.

Önceki gün arabasıyla gezintiye çıkan Ulusoy, durup bir dükkana girmek istemişti. Çıkışta Çağatay Ulusoy'u fark eden hayranları çığlıklar basarak Ulusoy'a koştular.
Çağatay Ulusoy, kendisine doğru koşan hayranlarından güçlükle kaçarak aracına bindi ve oradan uzaklaştı.

R0eZkn90Vi9AbJM8u32lIr5k.jpg

Fazla sokaklarda dolaşmasını zaten karanlık işlere girmesin. 😉

İşi zor gerçekten. :)

işte tanrı bu tarz yumoşları şanslı yaratıyor ama değerini bilmiyorlar :)

ben sokağa çıkıyorum sinek avlıyorum bir tane kız baksa, havada kapacağım :)
bu yumoş kızlardan korkuyormuş ?:)

zararsızdır diye takılıyorlardır parlağa :)
banada ilginç geldi ama demekki rahatsızlık olabiliyormuş şimdi sen rahat olduğun için yanı sana bakan olmadığı için böyle rahat konusuyorsundur belki :F sende her sokağa çıktığında peşinden 10 15 kişi koşsa belki sende kaçarsın pek sanmıyorum kaçacağını ama :F

banada ilginç geldi ama demekki rahatsızlık olabiliyormuş şimdi sen rahat olduğun için yanı sana bakan olmadığı için böyle rahat konusuyorsundur belki :F sende her sokağa çıktığında peşinden 10 15 kişi koşsa belki sende kaçarsın pek sanmıyorum kaçacağını ama :F

doğru tahmin? bir yere kaçarsam ne olayım :)

kendimi çuval gibi olduğum yere bırakırım gelsinler ister 15 ister 115 :)) cenneti sokakta yaşamak gibi bişey :)