Senin bir format bulup duyuru yapman gerekiyor. Sonra kanal sahipleri senle iletişime geçiyor
Senin bir format bulup duyuru yapman gerekiyor. Sonra kanal sahipleri senle iletişime geçiyor
Fikir benden bulmak sizdenSenin bir format bulup duyuru yapman gerekiyor. Sonra kanal sahipleri senle iletişime geçiyor@Aserat
Bana gelen kişilere herşeyiyle siz ilgileneceksiniz diyorumFikir benden bulmak sizden
Telif hakkımı isterim.Fikir benden bulmak sizden
Aaa hiç uğraşamamBana gelen kişilere herşeyiyle siz ilgileneceksiniz diyorumben bulsam kendim sunarım zaten
Magazin severdim de şimdiki magazin anlayışını sevmiyorum.Senden çok güzel magazin yorumcusu olur.😂 @alperuz ile birlikte tahin ile pekmez gibi muhtemel ikili olursunuz.Programın adı bile hazır.PARLAK MAGAZİN! ÇOK YAKINDA FAVORİFORUMUM TV DE!
Sunmak istersen niye olmasın.
Aman aman eksik olsun.Sunmak istersen niye olmasın.
Sunmak istersen niye olmasın.
Aserat sana herşeyi hazır ederAman aman eksik olsun.
Kalsın.Aserat sana herşeyi hazır eder
Ünlüleri rencide ettiklerini düşünüyorsun.Magazin severdim de şimdiki magazin anlayışını sevmiyorum.
İnsanları dikizliyorlar resmen, bu ayıp bir şey.Ünlüleri rencide ettiklerini düşünüyorsun.
Peki yurtdışında magazin programları nasıl oluyor?İnsanları dikizliyorlar resmen, bu ayıp bir şey.
Yani onlar hakkında pek bir bilgim yok.Peki yurtdışında magazin programları nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?