Çağatay Ulusoy Hayranları İsyan Etti.Çağatay Seks Sembolü Değil

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
ÇAĞATAY ULUSOY HAYRANLARI DİZİYİ RTÜK'E ŞİKAYET EDİYOR

Fanlar isyanda... "Adını Feriha Koydum"un yeni versiyonunda Çağatay Ulusoy'un "seks sembolü" olarak gösterilmesi fanları çıldırttı.

Çağatay Ulusoy fanatikleri yakışıklı oyuncunun şöhreti yakalamasını sağlayan diziyi RTÜK'e şikayet ediyor.

Evet... "Emir'in Yolu"yla bambaşka bir formata bürünen dizinin yeni sezonundaki bazı yaklaşımlar Çağatay Ulusoy hayranlarının hiç hoşuna gitmedi.

Özellikle 2. bölüm fragmanını izleyen Çağatay Ulusoy hayranları RTÜK'ün şikayet hattını telefon yağmuruna tuttu. Şikayetin nedeni Çağatay Ulusoy'un seks sembolü gibi gösterilmesi.

Her fırsatta Çağatay Ulusoy'un Bodrum'da yaptığı kaslı vücudunun gösterilmesi fanları zaten rahatsız ediyordu. Son fragmanda Emir'in polis memuru Can tarafından soyundurulup, banyoya sokulması bardağı taşırdı.

RTÜK'ün telefon hattına şikayet yağdıran izleyici, "Bir aile dizisiydi, ailemizle ve çocuğumuzla birlikte izlediğimiz saf bir aşk anlatılıyordu. Şimdi o Emir seks sembolü olarak kullanılıyor." diyor...

Fragmanı bende görünce dizinin adının bir kez daha gözdem geçirdim ve bence dizinin adı şöyle yazmalı ;

AFK-Emir'in Vücudu
Karin Kasları
Part I

zorla izlettirmiyorlar ya istemeyen izlemesin
Canol yorumuna katılıyorum ancak haksızda sayılmazlar.Ben büyük bir Feriha izleyicisiydim ancak şuan ki tabloya baktığımız zaman durum söylenenden pek de aşağı görünmüyor.Dizi çok saçma bir şekilde ilerleme gösteriyor.Diziyi farklı bir senteze sokmaları gerek.Sadece vücut gösterimiyle dizinin ilerlemesini bende istemiyorum.Ama konuyu geliştirmeleri ya da yol yakınken dillere pelesenk olmuş Adını Feriha Koydum dizisinin hatrına Emir'in Yolunu bitirmeliler.Her şey tadında bırakılırsa daha iyi olacak.

Canol yorumuna katılıyorum ancak haksızda sayılmazlar.Ben büyük bir Feriha izleyicisiydim ancak şuan ki tabloya baktığımız zaman durum söylenenden pek de aşağı görünmüyor.Dizi çok saçma bir şekilde ilerleme gösteriyor.Diziyi farklı bir senteze sokmaları gerek.Sadece vücut gösterimiyle dizinin ilerlemesini bende istemiyorum.Ama konuyu geliştirmeleri ya da yol yakınken dillere pelesenk olmuş Adını Feriha Koydum dizisinin hatrına Emir'in Yolunu bitirmeliler.Her şey tadında bırakılırsa daha iyi olacak.

Asil dert reyting Deniz.. Aslinda mantiken baktigimizda; hangi yapimci ve kanal dizinin çok reyting almasini istemez ki? Belli bir sey koymalilar ki fragmana ilgi çeksin ve reyting alsin..

Bu şekilde ilgi çekmeye çalışmaları tamamen reyting kaygısından kaynaklanıyor. Fragmanı şimdi gördüm gerçekten kızları etkilemek ve ekrana kilitlemek için yapılmış.

çağatayın hayranları niye isyan etmişki?? onlar çağataya hasta.. eee dizidede bol bol çağatay kas şov var sevinmeleri lazım :))

Forum İstatistikleri

Konular
172,745
Üyeler
8,480
Son Üye
galaksi