Çağatay Ulusoy Gelecek Sezon 'Adını Feriha Koydum' Dizisine Devam Edecek Mi ?

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
'Adını Feriha Koydum' dizisinin gelecek sezon devam edeceği kesinleşti. Dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy'un menajeri Selin Boronkay, dizide Emir karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy'un dizinin üçüncü sezonunda rol alacağını açıkladı.

profile_image

@selinboronkay
Cagatay Ulusoy ile Adini Feriha koydum yeni sezonda devam :) kimse yorum yapmasin sadece yeni sezonu bekleyin :)

Şimdi tüm gözler Hazal Kaya'nın üzerinde olacak. Bakalım yapım firması gelecek sezonun kadrosunda ne gibi değişiklilere gidecek.

cagatay-ulusoy-adini-feri-225449E844.jpg

bir söz vardir hersey tadında bırakılmalı Aşk-i Memnu Yaprak Dökümü Fatma Gül Suçu Ne Ama feriha ve medyapım hayal kırıklıgı yaratti

Valla Feriha izleyicisi olarak söyleyebilirim ki yayınlanan fragmanlardan bile artık gına geldi bana.Hep aynı tablo etrafında dönderip duruyorlar diziyi.Feriha ve Emir ne çileler çekerek geldi aşkları için ama şimdi o aşktan eser kalmadı.Acilen toparlamaları lazım diziyi yoksa izleyici kitlesini kaybedebilirler.

hazal ayrılp kendini geliştirebilecegi bir proje bulmalı çagatay zaten oyuncu degil manken

Açıkcası Hazal Kaya diziden ayrılmadığı sürece düşüş olacağını sanmıyorum. Adını Feriha Koydum dizisinin 8-9 reytinglik kemikleşmiş izleyicisi var. Diğer kısım heyecan falan olunca izliyor. Eğer devam ederse en az reytingi 6-7 olacak gelecek sezon. Ama Hazal olmalı. Keşke diyorum 3 yıl ileri almasalardı. Her şey bir yana okul bitti. Bütün heyecan okuldaydı zaten

Açıkcası Hazal Kaya diziden ayrılmadığı sürece düşüş olacağını sanmıyorum. Adını Feriha Koydum dizisinin 8-9 reytinglik kemikleşmiş izleyicisi var. Diğer kısım heyecan falan olunca izliyor. Eğer devam ederse en az reytingi 6-7 olacak gelecek sezon. Ama Hazal olmalı. Keşke diyorum 3 yıl ileri almasalardı. Her şey bir yana okul bitti. Bütün heyecan okuldaydı zaten

Evet haklısın Revan.Dediğin gibi belirli bir izleyici kitlesi var bunu kurutmak zor.Ancak Hazal Kaya çıkarsa neler olur diye düşünüyorum,dizi nasıl ilerler bunları hep düşündüm ve pek olumlu yön göremedim açıkçası.Kaldı ki Hazal Kaya gibi başarısını kanıtlamış bir oyuncunun yerini kolay kolay doldurabilecek birisini bulmaları zor.Feriha karakteriyle oldukça özdeşleşti artık Hazal Kaya.Bu yüzden Feriha rolüne olası gelebilecek başka birisi izleyici tarafından beğenilmeyecektir diye düşünüyorum.Tüm temennim Hazal Kaya'nın yeni sezonda dizide olması ve senaryonun en baştan toparlanması gerektiğidir. :)