- Reaksiyon puanı
- 19,186
- Puanı
- 1,060
Bu mu parlak?Napsinlar su aralar boyle parlak bi çocuk pek yok
Abartma lan bu yakisikli degilse ben neyimBu mu parlak?Kız olsaydım ve Çağatay evrende ki tek erkek olarak kalsaydı belki ona bakardım, belki.
Yakışıklı falan değil ilah yapmayın şu adamı.Abartma lan bu yakisikli degilse ben neyim
Yakışıklı falan değil ilah yapmayın şu adamı.
Bunun kadar abartılan birisi daha yoktur heralde.
Icine @Çiğdem-i kacti
Bence de
Çocuk doğrularo söylüyor bravo vlla
@Çiğdem- parlakci olmadigini kanitlamaya calisirken @DarkLeqenD te kiskaniyorDark da Çiğdem'in erkek versiyonu çıktıKıskançlığınızda boğulun emi bu kadar mı zor hemcinsinsinizin yakışıklı veya güzel olduğunu kabul etmekÇağatay da hayvan gibi yakışıklı işte neyini inkar ediyorsunuz anlamadım
hhahah ayı gibi çocuk cnmDark da Çiğdem'in erkek versiyonu çıktıKıskançlığınızda boğulun emi bu kadar mı zor hemcinsinsinizin yakışıklı veya güzel olduğunu kabul etmekÇağatay da hayvan gibi yakışıklı işte neyini inkar ediyorsunuz anlamadım
Ama her parlak ayı gibi degilmidirhhahah ayı gibi çocuk cnm
Sende gizli gizli adama hayvan dedin.Dark da Çiğdem'in erkek versiyonu çıktıKıskançlığınızda boğulun emi bu kadar mı zor hemcinsinsinizin yakışıklı veya güzel olduğunu kabul etmekÇağatay da hayvan gibi yakışıklı işte neyini inkar ediyorsunuz anlamadım
ayo lsen seviyorsan yakında aras da yumoş çıkar söz den de birini bulurHhahah arasdan uzak dursun ayoll sen söze geçiyormu ondan haber et izlediğim dizi sonucta
haha benim yabancı sevdiklerim şey çkıyorayo lsen seviyorsan yakında aras da yumoş çıkar söz den de birini bulur
yok kız ne alaka mesela tarkan da öyle çıktı yahaha benim yabancı sevdiklerim şey çkıyortürklerdede senin sevdiklerin şeker ağlar gül ağalar@mrt-06
Bu yakışıklı hayvanlardan, senin bildiğin hayvanlardan değilSende gizli gizli adama hayvan dedin.
Bu yorumun altına imzamı atarım
kenanada atılan suçmalar hala yalan olduğuna pek inanmıs değilimyok kız ne alaka mesela tarkan da öyle çıktı yakesin başka da vardır bir araştırayım
kenana 10 üzerindne kaç veriyon 10 ya da 9 sa kesin o da gaydirkenanada atılan suçmalar hala yalan olduğuna pek inanmıs değilim
Hhahah en iyi erkek oyuncu işte son 20 yılınkenana 10 üzerindne kaç veriyon 10 ya da 9 sa kesin o da gaydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?