Çağatay Ulusoy ''Bizim Piyasada Herkes Kullanıyor.!''

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061

Uyuşturucu temin etmek suçundan dün yargı karşısına çıkan Çağatay Ulusoy şok etti.

Önceleri kimseyle uyuşturucu içmediğini söyleyen hatta kullanmadığını belirten Çağatay Ulusoy daha sonra 4 arkadaşıyla kullandığını ve son olarak ünlülerin çoğunun uyuşturucu kullandığını itiraf etti.

Hüseyin Orçun Benli'yi ile olan konuşmasındaki ''Balık var'' sözüyle ilgili ''Deniz Abla (Deniz Uğur) evde olmasaydı eve esrar götürüp esrar içecektik ama Deniz Abla evde olduğu için götürmedim.'' açıklamasında bulundu.

Nancy İprekoğlu'nun kendisine ''Amsterdam'dan var'' kelimesini ise ''Görüşme doğrudur. O bana madde getirdi. Benim evimde içtik. Yurtdışından bir arkadaşı getirmiş. İçince midem bulandı. Esrar değildi." dedi.

Ulusoy ardından şöyle devam etti "Sanıklardan Ergün Taş'ın evinde Gizem Karaca ile 2 kez esrar kullandık. Ergün Taş da içiyordu. Özellikle bize almadı. Ergün Taş ve Gizem Karaca'yı aynı dizide oynadığımız için olaydan 4 ay önce tanımıştım."

Emir'in Yolu dizi kötü devam edince dozu arttırdığını söyleyen Çağatay Ulusoy, Mahkeme başkanının sorusuna ise şok edici cevap verdi.
Mahkeme Başkanı "Dizide herkes esrar mı içiyor?" diye sordu.
Ulusoy da, "Bizim piyasada çoğu insan içiyor, kullanıyor"

Daha sonra mahkemede Gizem Karaca, Deniz Uğur ve Cemal Hünal gibi yıldız isimler ile görüşüldü

Mahkeme duruşmayı 11 Şubat 2014 tarihine erteleyerek sonlandı.​

yazık genç şöhretli yakışıklı para desen gırla hala tatmin olmuyorlar başka yollara tevessül ediyorlar

Ben tahmin ediyordum zaten sektörde ki bazı insanlarında kullandığını Çağatayın bu sözü ile tescillenmiş oldu
En çok da Gizem Karacaya üzüldüm. Gül gibi kız yazık ya o kadar paranız var gidin başka şeylere yatırın paranızı

sanki çok iyi bir şeymiş gibi konuşuyor

Umarım hayatı boyunca bir daha kullanmaz..

millet kendini denize atıyor diye seninde mi atlaman gerekiyor.

kendini yaktı başka kişileri de töhmet altında bırakıyor..