berenist Favori Üye Katılım 30 Ocak 2013 Mesajlar 1,535 Reaksiyon puanı 145 Puanı 155 29 Mayıs 2013 #21 Ellerine sağlık Çok güzel bir çalışma olmuş
dizi kolik Konu Sahibi Favori Üye Katılım 15 Aralık 2011 Mesajlar 18,975 Reaksiyon puanı 6,417 Puanı 1,060 29 Mayıs 2013 #22 Yakamoz-Asi' Alıntı: Bir tane AFK'nin yerine Fotograf koyup Anadolu Kartallari videosu olabilir miydi? Tamam tamam, üzerine cok geldim, ama senden daha güzel birsey bekliyordum, onu belirtmek istedim.. Genişletmek için tıkla ... Güzel olmamış yani. cevaa' Alıntı: Güzel olmuş esracım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Metin. hayret bi şey' Alıntı: Aslında normale göre kısa bir biyografi olmuş ama kariyerinde daha yeni olduğu için normal bir durum. İçerik güzel ancak çok video var Figüran haberini daha öncede çok okudum ama nedense her seferinde ilk defa okuyormuş gibi hissediyorum Ellerine sağlık Esra Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Hayrettin. denizz19' Alıntı: Genç kızların gözdesi olduğu kadar erkeklerden de sevenleri çok.Mesela ben Çağatay'ı çok severim. Gayet başarılı bir çalışma olmuş,ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Deniz. Çağatay Ulusoy gerek terbiyesi, gerek huy ve davranışları gerek fiziğiyle her erkeğe örnek ve her erkeğin beğenecek birisi olması çok normal. Erkeklerin beğendiği kişiler sadece Cristiano Ronaldo gibi kişiler olmamalı... çocuklarduymasın' Alıntı: Ellerine sağlık güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. berenist' Alıntı: Ellerine sağlık Çok güzel bir çalışma olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler berenist.
Yakamoz-Asi' Alıntı: Bir tane AFK'nin yerine Fotograf koyup Anadolu Kartallari videosu olabilir miydi? Tamam tamam, üzerine cok geldim, ama senden daha güzel birsey bekliyordum, onu belirtmek istedim.. Genişletmek için tıkla ... Güzel olmamış yani. cevaa' Alıntı: Güzel olmuş esracım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Metin. hayret bi şey' Alıntı: Aslında normale göre kısa bir biyografi olmuş ama kariyerinde daha yeni olduğu için normal bir durum. İçerik güzel ancak çok video var Figüran haberini daha öncede çok okudum ama nedense her seferinde ilk defa okuyormuş gibi hissediyorum Ellerine sağlık Esra Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Hayrettin. denizz19' Alıntı: Genç kızların gözdesi olduğu kadar erkeklerden de sevenleri çok.Mesela ben Çağatay'ı çok severim. Gayet başarılı bir çalışma olmuş,ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Deniz. Çağatay Ulusoy gerek terbiyesi, gerek huy ve davranışları gerek fiziğiyle her erkeğe örnek ve her erkeğin beğenecek birisi olması çok normal. Erkeklerin beğendiği kişiler sadece Cristiano Ronaldo gibi kişiler olmamalı... çocuklarduymasın' Alıntı: Ellerine sağlık güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. berenist' Alıntı: Ellerine sağlık Çok güzel bir çalışma olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler berenist.
Araf Emekli Katılım 25 Temmuz 2011 Mesajlar 37,904 Reaksiyon puanı 23,744 Puanı 1,060 Konum Aydın 29 Mayıs 2013 #23 dizi kolik' Alıntı: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
mrt-06 Süper Emekli Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 91,603 Reaksiyon puanı 60,858 Puanı 1,060 Konum Ankara 1 Haziran 2013 #24 Oyumu en yakın zamanda kullanacağım. @dizi kolik