umarım ama gemilerde geçen bir çağatayı izlemek de yanii XD
Güzel olurdu, belki dijital içi hazırlanan Masumiyet Müzesi'ne hazırlanır daha fazla.
umarım ama gemilerde geçen bir çağatayı izlemek de yanii XD
o dizide de oynayacaktı değil mi ?Güzel olurdu, belki dijital içi hazırlanan Masumiyet Müzesi'ne hazırlanır daha fazla.
o dizide de oynayacaktı değil mi ?
güzel olur umarım kitabını okumuştum güzeldi.Evet, öyle deniliyordu en son.
Bana pek gerçekçi gelmedi. Zaten diziyle el sıkıştığı zaman da salgın vardı ve dönem dizisi olduğu için plato kurulumunun zaman alacağını biliyordur. Yalanlanırsa şaşırmam.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabıyla
+1 diyorum.
güzel olur umarım kitabını okumuştum güzeldi.
Es Film'in kalitesiz bulduğum projesi yok, sadece TRT dışında başka kanalları denemeleri lazım. Çağatay ve Taylan kardeşler ayrıldığına göre yazık oldu
TRT 1'in dev bütçeli dizisi 'Barbaros'ta şok gelişme!
Yapımcılığını ES Film'in üstlendiği, senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler'in oturacağı ve başrolünde yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un yer alacağı 'Barbaros' dizisinde şok gelişme yaşandı.
Hürriyet gazetesinin haberine göre yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, koronavirüs salgını ve platoların hazırlık sürecinin uzaması sebebiyle projeden ayrıldı.
Es Film'in kalitesiz bulduğum projesi yok, sadece TRT dışında başka kanalları denemeleri lazım. Çağatay ve Taylan kardeşler ayrıldığına göre yazık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?