Çağatay Ulusoy "İki Yaka Bir İsmail" Dizisinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Aldığımız son haberlere göre, "Adını Feriha Koydum" dizisinde başrol oyuncu olan 'Çağatay Ulusoy' 2 Yaka Bir İsmailde ilk 6. bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak.

Ulusoy'un dizide karakteri balıkçı kaptan rolü.

çuku hayranları kesin izler

Kafa bulmuslar
)))))) eve dusen yıldırım sımdıde bumu o zaman sunet olacak cocuk mızalı cagatayı dızı dızı gezdırelım
))))))))) dızılef bu sayade tutar
)))))))

yazık olacak. çağatay ulusoy için çok çok kötü bi dizi ..

çağatay varsa bende varım.. mecbur katlanıcaz artık bu diziye..

İlk 6 bölümde dizinin reytinglerini oturturlar, izleyici kitlesi belli olur dizinin. Tıpkı Eve Düşen Yıldırım'da olduğu gibi

Her yeni dizide görürürüz artık. İyi fikir aslında böyle reyting garantisi olan oyuncularla ilk 3-4 bölümlük anlaşacaksın yüksek reytinglerle başlayacaksın dizin gerçekten iyiyse devamı gelir nasıl olsa.

Sali gunu olursa izleyebilirim baska bir gun izlemem izlemekte istoyorum cok guzel bir dizi'ye benziyor insallah Sali gunu olur.Oyle Bir Gecer Zaman Ki'ye bakiyorum ama o Sali gunu olursa onu izleyecegim.

Olsun sonuçta haberleri medyada yayınlandı ve dizinin reklamı yapılmış oldu

necatı sasmazda kurt kanunda cıktı 10 snye onada reklam yaptılar fakat hala berbat.. Edy ın reytınglerı ne gazlama ne takvıye tamamen kendı basarısıdır..

necatı sasmazda kurt kanunda cıktı 10 snye onada reklam yaptılar fakat hala berbat.. Edy ın reytınglerı ne gazlama ne takvıye tamamen kendı basarısıdır..

Aynı şey değil ama.

Adını Feriha Koydum ve Eve Düşen Yıldırım aynı gün arka arkaya yayınlıyorlar ve fragmanlarda Çağatay Ulusoy kalıcı oyuncu gibi gösteriliyordu. Doğrudan olumlu bir etkileme olmuştur. Dizi başarılı olmasa devam etmezdi iyi oranlar almaya fakat başka bir günde yayınlansa bu kadar başarılı olamazdı bence.

çağatay ulusoy a reyting garantili diyosunuz ya yuhh bak bakalım bi daha ki dizisi ne hallere gelecek konuk oyuncu olarak oynasa nolur bana göre bu ülkede reyting garantili tek isim vardır(vadi oyuncularını katmıyorum) kenan imirzalıoğlu.