Şöyle bir açıklama gelmiş. Hesabı çalınmış.
Hackerler bu ara ünlülere taktı galiba
Başlığı ben atmama rağmen ben de her denk geldiğimde Çağatay Ulusoy olarak okuyorum nedense. Yalnız değilmişim.Kabahat böylelerini ünlü yapanlarda.
Bu arada kaç gündür başlığı Çağatay Ulusoy olarak düşünüyordum.
Patronu azar atınca "ama öyleeeeeeŞöyle bir açıklama gelmiş. Hesabı çalınmış.
Açıklama konusunda Esra Erol 1 numaradır net. Şu konuşmasını hala arada açıp izlerim.Patronu azar atınca "ama öyleeeeee" demiştir kesinEn basit kaçiş yalanı bulmuşlar
Hay senin ağzın bal yesin ya. Bu zihniyetteki kişiler cahil işte. Madem sevmiyorsun o zaman sus sadece saygı duy ama değil mi? Ama her halta maydanoz olurlar her şeye burunlarını sokarlar.bayaaaaaa saçmalamış yani !! doğu takas makas polat şaşmaz vb gibiler bile bu kadar saçmalamayı başaramadılar bu zamana kadar !! TEBRİK EDİYORUM !!!! Bu paylaşımı yapıp ne demek istemiş acaba ? Mantıklı bir cümle olsaydı da ben de şöyle bi ağzımın tadıyla yorumumu yapabilseydim ama cümle aşırı saçma mantık dışı !! MADEM Kİ BİR ŞEY YAZDIN PAYLAŞTIN LAFININ ARKASINDA DURMAYI ÖĞRENECEKSİN ERGEN !!!!! YOKSA ÖĞRETİRLER SANAAAA....!!!!!! NEREYE KADAR KAÇABİLECEĞİNİ SANIYORSUN Kİ SEN ?? DEDİN DE NE OLDU SANKİ BUNU ? FAYDALI BİR ŞEY YAZSAYDIN DA BİR ŞEY ÖĞRENSEYDİK KEŞKE !!!
Çevir kazı yanmasın in ne demek olduğunu bu açıklama ile öğrendim.Şöyle bir açıklama gelmiş. Hesabı çalınmış.
Nerden geldi aklınaAçıklama konusunda Esra Erol 1 numaradır net. Şu konuşmasını hala arada açıp izlerim.
Beğendiğim videolar arasında arada bakıp izliyorum açıklama deyince aklıma geldi.Nerden geldi aklına
YANAN YANDI 1 KERE.. 10 DEFA YANSA NOOLUR 100 DEFA YANSA NE OLUR ??Çevir kazı hesabı))
GÜZEL ÜLKEMİZİN İLGİNÇ İNSANLARI GÜLMEK İÇİN ÇÖZÜMÜ BU VİDEODA ARIYORLARSA VAH Kİ NE VAH HALİMİZE !!Bunu belki bir derece anlarım, gülmek için izlenmiş olabilir.
Sana bir önerim mesajlarını büyük harflerle yazma hem forum kurallarına uygun değil, hemde büyük harflerle yazmak forumlarda hoş bir anlam taşımaz bağırma anlamındadır.YANAN YANDI 1 KERE.. 10 DEFA YANSA NOOLUR 100 DEFA YANSA NE OLUR ??
GÜZEL ÜLKEMİZİN İLGİNÇ İNSANLARI GÜLMEK İÇİN ÇÖZÜMÜ BU VİDEODA ARIYORLARSA VAH Kİ NE VAH HALİMİZE !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?