Çağan Irmak'ın Televizyonda Son Projesi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Kanal D'de yayınlanan 'Keşanlı Ali Destanı' filminin yönetmeni Çağan Irmak televizyona çektiği son projeyi açıkladı.

Kanal D'de yayınlanan 'Keşanlı Ali Destanı' filminin yönetmeni Çağan Irmak televizyona iş yapmayı bırakacağını söyledi: 'Bu dizi televizyona çektiğim son proje. İleride bir diziye süpervizörlük yapabilir, senaryo yazabilirim.'

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çagan Irmak Türkiye'nin basarili yönetmenlerden bir tanesi.. Senaryolukta da basarili olacagindan eminim.

Ben Keşanlı Ali Destanı'nı senaryosundan dolayı eleştirsem de bence başarılı bir çekimdi ilk bölüm. Ben eleştirilerden dolayı böyle bir karar aldığını düşünüyorum açıkçası ve her ne kadar benim sözlerimi okumamış olsa da onu eleştirenlerden biri olduğum için suçluluk hissediyorum. Evet filmleri şahane ama bence tv'de de Çağan IRMAK kalitesine ihtiyaç var.

Bu projeye girmesi bile şaşırtmıştı beni. Gerçekten önemli bir yönetmen ve dizilerde harcanmak istememesi çok normal :)

Aksini dusunuyorum, degerli yonetmenler dizide yapmali ki, dizilerimizin kalitesi yukselsin. Bu boyle gelmis boyle gitmemeli, gelisim sart. Ayrica suan da turk televizyonunu ve turk sinemasini bu diziler ayakta tutuyor. Yapimcilarin bir cogu dizilerden kazanip sinemaya aktariyor...