Çıplak Gerçek Yakında Star'da | Fragman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Türkieynin ilk 45 dakikalık drama dizisi Çıplakk Gerçek Yakında Star`da!

[h=1]Çıplak Gerçek 1.Bölüm 3.Fragmanı[/h]
[h=1]Çıplak Gerçek 1.Bölüm 4.Fragmanı[/h]
[h=1]Çıplak Gerçek 1.Bölüm 5.Fragmanı[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Türkiye'nin ilk 45 dakikalık dizisi olmayacak. Türkiye'nin yakın zamandaki ilk 45 dakikalık dizisi daha doğru olurdu :):)

Star TV gelecek sezon dizi süreleri kısaltacak büyük ihtimalle ve iyi de yapmış olacak :)

dogus grubu turk televizyonuna cag atlatmakta ısrarcı. arkanızda destek var dogru yol. artık dizilerin hem kısa olması hemde bip, sansür vs unsurların ortadan kalkması lazım. bunun icinde her zaman dogus grubunun destekcisiyiz

Bu diziyi merak ediyorum.

45 dakika olması beni çeken en önemli neden.

Dizilerin sürelerinin kısalmasıyla artık her şey tadında olacak. Daha çok doyacağız dizilere.

Umarım çok başarılı olur da dizi süreleri kısalmaya başlar.

Türkiye'nin ilk 45 dakikalık dizisi olmayacak. Türkiye'nin yakın zamandaki ilk 45 dakikalık dizisi daha doğru olurdu :):)

Star TV gelecek sezon dizi süreleri kısaltacak büyük ihtimalle ve iyi de yapmış olacak :)
Muhteşem Yüzyılın süresinin kısalacağını düşünmüyorum. TIMS böyle bir iş yapmaz. Ama diğer tüm dizilerinde farklı bir yöntem izleyeceği belli Starın.:smile:

Bu arada fragmandan birşey anlamadım. İzlemeyi düşünmüyorum.

fragman başlangıcı gerilim filmlerini andırıyor sanırım kızım nerede dizisine benzeyecek ..

İyi bir iş olacağı belli. 16 bölüm ve 45 dakika. İnşallah tutar ve diğer dizilerin önünü açar... Yalnız tutma ihtimali düşük bence. Kadrodaki oyuncular iyi oyuncular fakat reytingi olan isimler değiller...

Muhteşem Yüzyılın süresinin kısalacağını düşünmüyorum. TIMS böyle bir iş yapmaz. Ama diğer tüm dizilerinde farklı bir yöntem izleyeceği belli Starın.:smile:

Bu arada fragmandan birşey anlamadım. İzlemeyi düşünmüyorum.

Ben yeni başlayacak diziler adına konuştum. Eski dizilerin yani şuan yayınlanan dizilerin süresi azalmaz zaten :):)