"Çıplak Gerçek"ten Geri Adım!

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,186
Puanı
284
"Çıplak Gerçek"ten Geri Adım!

Star Tv'nin acemi iç yapım şirketi olan Star Yapım'ın ilk dizisi olan Çıplak Gerçek, ilk gününde 2 bölüm peşpeşe yayınlanmıştı. Sonraki haftalarda ise 1'er bölüm düzenine geçmişti.

Dizinin reytinglerinin fazlaca düşmesinin ardından Star Tv bir geri adım daha atarak diziyi tekrar 2'şer bölüm halinde yayınlamaya karar verdi. Star Tv'nin bunu yapmaktaki amacının diziyi hızlıca yayınlayıp dizinin erken final yapması olduğu düşünülüyor.

"Çıplak Gerçek" 2 yeni bölüm peşpeşe 12 Ağustos Pazar günü 23.00'da!

Lordly Özel.

Son düzenleme:
Dogru bir karar bence. Belki daha iyi sonuçlar elde eder böylece..

Yaptıkları bu hamleyle reytinglerden memnun olmadıklarını, erken final yapmak için uğraştıklarını görüyoruz. Verdikleri kararın doğru olduğunu söylemek lazım. Hayırlısı olsun.

Dizi zaten çok kötü gidiyor. İlk 100'e dahi girmekte zorlanıyor. Star 16 bölümlük sözleşmeyi bitirip, diziyi bitirmek istiyor, en iyisini de yapıyor zaten.

Star TV'de bugunden itibaren diger kanallar gibi rating kanali oldu. İsler Gucler ve İbret-i Ailem'de kalkar yayindan.Kalite kalite diyerek on plana ciktilar ama kalite namina hic birsey yapmadilar.

Ben bu kadar sahte oyunculuk görmedim.Ne o ya 90'lardaki dizilerin bile samimi oyunculuğu bunlari oyunculuğuna ben diyim 1k basar siz diyin 100k...

Doğru karar. Dizi başarılı olamadığı için bir an önce bitirilmeye çalışılması doğru. Keşke tutsaydı bu dizi ama olmadı...

Fragmanlar oldukça heyecanli gözüküyor hep ama tek bir mekanda çekilmesini dogru bulmuyorum.

Doğru karar, biran önce ekranlara veda etmesi Star Tv'nin yararına olacaktır.

"Çıplak Gerçek" 2 yeni bölüm peşpeşe 12 Ağustos Pazar günü 23.00'da!

böyle yaparak iyi gideceğini mi sanıyor bu Star TV. en fazla yine %1,50 alır