Çıplak Gerçek dizisi keşke yüksek reyting alsaydı

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
''hayret bi şey'' .Özel.

images

Çıplak Gerçek dizisi yaz döneminde Star Tv ekranlarında yayınlanmış ve en baştan 16 bölüm yayınlanacağı duyurulmuştu.Dizi konu itibariyle izleyicinin dikkatini çekmese de süresiyle bir alkışı hakediyordu.45 dakikalık bölümleriyle az da olsa kendisine bağladığı seyircilerini sıkmadan izlettiriyordu.Çıplak Gerçek düşük reyting değil de en kötü 4/6 reyting alan bir yapım olsaydı belki şimdi bir kaç tane kısa süreli dizilerimiz olurdu.Ama yinede süresi ve kalitesiyle kendi izleyicisi tarafından unutulmayacak bir dizi olduğuna hiç kuşkum yok.

YASAL UYARI: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Ama bu yapım zaten yabancı bir diziden uyarlamaymiş.Eğer yabancılar uyarlamanın devamını getirse yine uyarlamaya devam ederdi star.Ama eğer yabancılar devam getirmeyip bizimkiler getirebilirmiydi? Devamı getirseydi eser sahibi ne derdi? Böyle uygulamalar var mı bilinmiyorum yada ben bilmiyorum.Yani işin ucu yabancılara dayanıyor.

Ama bu yapım zaten yabancı bir diziden uyarlamaymiş.Eğer yabancılar uyarlamanın devamını getirse yine uyarlamaya devam ederdi star.Ama eğer yabancılar devam getirmeyip bizimkiler getirebilirmiydi? Devamı getirseydi eser sahibi ne derdi? Böyle uygulamalar var mı bilinmiyorum yada ben bilmiyorum.Yani işin ucu yabancılara dayanıyor.

Yabancı olmasıyla ilgili bir şey söylemiyorum süresiyle bir alkışı haketti ve eğer bu dizi iyi reyting alsaydı şuan kısa süreli dizilerimiz olabilirdi bence.

Son düzenleme:
Keşke başarılı olsaydı dediğin gibi belki kısa süreli diziler için şans olabilirdi fakat olmadı. İlerleyen zamanlarda Star benzer denemeler yapar umarım...

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan