Çığlık Yeni Bölüm Bu akşam!!

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
vz5Jkm.jpg

Amerikan Yapımı Scream'ın uyarlaması +13 Yaş seviyeli dünyanın tanıdığı korku filmi ...
Sizde korkmaya hazır olun!! Maskeli katil Çığlık Bu akşam Lonca Tvde

haahahah maskeli katil @destere :F dizide sevgilisi olan kızların erkek arkadaşlarını öldürüyor kızlar ona kalsın diye hahaha çok uyumlu oldu destereyle :F

haahahah maskeli katil @destere :F dizide sevgilisi olan kızların erkek arkadaşlarını öldürüyor kızlar ona kalsın diye hahaha çok uyumlu oldu destereyle :F
konusu bir harikaymış gerçekleri anlatıyor :)

Yok artık ne ettin sen :F desterenin amacını ortaya koymuşsun resmen :F neyse bakalım gel gelelim bu bölüme acep neler olucak...

Aman kaçırıyım deme aga süper olcak :)
resimli değil sanırım :)

bana bak @gözlemci senin yüzünden kovulursa bende seni kovalarım forumda oklavayla ona göre ayağını denk al :kiki::kiki:
beni,im yüzümden kovulmaz ben uyarımı yaptım diyorum ya? ama illaki ben herkesin bulunduğu saatte foruma +18 koyacağım diyorsa onuda anlayışla karşılarım:) hatta öyle bir dizi yaparsa dizinin abonesi olurum :)

Valla eh işte bişey koyduk ama snein kadar çılgın değilim foto yok bilmiş ol @destere ,sorun olacağını zannetmem az biraz var sahneden ama olur yani okadar @Çiğdem-