Yok artık ne ettin sen desterenin amacını ortaya koymuşsun resmen neyse bakalım gel gelelim bu bölüme acep neler olucak...haahahah maskeli katil @destere dizide sevgilisi olan kızların erkek arkadaşlarını öldürüyor kızlar ona kalsın diye hahaha çok uyumlu oldu destereyle
Aman kaçırıyım deme aga süper olcakbekliyorum aga
konusu bir harikaymış gerçekleri anlatıyorhaahahah maskeli katil @destere dizide sevgilisi olan kızların erkek arkadaşlarını öldürüyor kızlar ona kalsın diye hahaha çok uyumlu oldu destereyle
resimli değil sanırımYok artık ne ettin sen desterenin amacını ortaya koymuşsun resmen neyse bakalım gel gelelim bu bölüme acep neler olucak...
Aman kaçırıyım deme aga süper olcak
nedir senin bu resim merakınkonusu bir harikaymış gerçekleri anlatıyor
resimli değil sanırım
uzun yazı sıkıcı olur, araya resim veya video konulunca tekrar konsantrasyon artıyor )nedir senin bu resim merakın
ama senin zevkine göre foto koyulursa eğer senaryoyu yayınlayan kişiyi kovarlar forumdan sınırsız ban yer hahahuzun yazı sıkıcı olur, araya resim veya video konulunca tekrar konsantrasyon artıyor )
önceden uyardım gözlemciyiama senin zevkine göre foto koyulursa eğer senaryoyu yayınlayan kişiyi kovarlar forumdan sınırsız ban yer hahah
bana bak @gözlemci senin yüzünden kovulursa bende seni kovalarım forumda oklavayla ona göre ayağını denk alönceden uyardım gözlemciyi
-dikkat et forumda mod ,süper mod veya admin yokken resim video koy dedim
beni,im yüzümden kovulmaz ben uyarımı yaptım diyorum ya? ama illaki ben herkesin bulunduğu saatte foruma +18 koyacağım diyorsa onuda anlayışla karşılarım hatta öyle bir dizi yaparsa dizinin abonesi olurumbana bak @gözlemci senin yüzünden kovulursa bende seni kovalarım forumda oklavayla ona göre ayağını denk al