Çığlık(Scream) Yeni Sezon-Tanıtım (4.Sezon)

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
Yoğun istek üzerine gelen ısrar nedeniyle dizinin 4.sezonu yazmaya karar verdim . Yeni Bölüm Pazartesi Saat 24.00 da Fav10.net de

ÖZET : Üniversitenin açılmasıyla birlikte herşey olağan bir şekilde devam ediyordu herkes eski yaşantısına devam etmekteydi . Fakat beklenmedik olaylar sır perdelerini aralamaktaydı

çok geç yayınlıyorsun

@gözlemci en son katil bana kötü şeyler yapıyodu galiba

hahah ahhh bu dizinin 1.sezonu neydi @gözlemci bizim @destere ile bir dolap sohbetimiz vardı belkide en çok yorum alan dizi buydu @Harunnn60 yarın okul var uyuyacam ama sizin yorumlarınız yüzünden yatamıyorum merak ediyorum diyordu ayrılamıyorduk konudan ahh ne günlerdi

Hahah lise zamanlarımda malum sabahçıydım.
Sizin yüzünüzde hep geç yatardım. Sabahta zor uyanırdım.

Hahah lise zamanlarımda malum sabahçıydım.
Sizin yüzünüzde hep geç yatardım. Sabahta zor uyanırdım.
hahah evet bizi şikayet etmişlerdi destereyle neymiş işte boş boş konusuyormusuzda bir senaryo dizisi bölümündeyiz ne istersek konusuruz tabi desterede oyüzden protesto yapmıştı yanı senaryoda bile sohbetimize şikayet geliyordu şuan daha bir özgürüz en azındna şuan birisi gelip benim albümüme neden konusuyorsunuz burada demiyor diyemiyor

O kötü günler neyse ki geçti.

O kötü günler neyse ki geçti.
arka sokaklar 96.bölümünde Hastahanede çatışma oldu Taksim ilk yardım hastahanesine
bide Rızanın başka düşmani kerim bafralı Taksim ilk yardım hastahanesinin kolonuna park edilen arabaya bomba koydu çığlıkta bunu işlesin gözlemci

Son düzenleme:
çok geç yayınlıyorsun
Evet başka şansım yok Yüksek Lisans anca bitiyor anca evde olurum

@gözlemci en son katil bana kötü şeyler yapıyodu galiba
Yeni Sezon kaldığı yerden devam da,ben bile unuttum nerde kaldığını, bakalım neler olacak bu arada bölüm hazır

Umarım eski ilgi ve alakanızla takip edersiniz
Eski havasından eser yok ,@destere bence geri gelsin de kaçırmasın

o gelirse tekrar eski havayı yakalayabilir bence

yapma şunu avatarı değiştir korkarım

İnvite edip duruyoruz
Konuyu okursa bir kez , ayrılamaz da işte bi okuması şart

Birşey olmaz yaa
sen nasıl okuyacan avatarımdan etkileniyorsan
okuyorumda Görüntüsünden korkuyorum görüntüsüz olsun iYİ halkın polisinde entrikayı 198.bölümde suikaste bağlıcam 1 hafta ara vericek Halkın polisi 198.bölümde

okuyorumda Görüntüsünden korkuyorum görüntüsüz olsun iYİ halkın polisinde entrikayı 198.bölümde suikaste bağlıcam 1 hafta ara vericek Halkın polisi 198.bölümde
Görüntü olmaz zaten ,alele acele yazacam artık ama konu olarak çok iyi fakat aşırı kısa olacak

İyi ara ver tabi arada sende dinlen ,dizi yapacam diye helak etme kendini