Çığlık dizisinde katil diyaloğu

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
lk.jpg

Alper:Katil ben olamam çünkü ben çok iyi kalpli birisiyim ben kötü birisi değilim,Bana kalırsa katil Çiğdem'dir.

Çiğdem:Hayır katil ben hiç olamam kız halimle birde katillik mi yapıcam hiç güleceğim yoktu.Ben karıncayı bile incitebilen birisi değilim ,Bana kalırsa katil Murat'dır.

Murat:Katil'in benim olmam imkanısz gibi birşey ,benki katil kelimesini duyar duymaz korkan birisiyim nasıl olurda ben katil olurum,Bana kalırsa katil Enver'dir.

Enver:Katil mi ben mi ? peh ben bu işe sesli gülerim ,katil olmak kim ben kim? Ama burada bazılarından şüphelenir gibiyim mesela katil İrem olabilir...

İrem: Aaa canım bana hakıszlık ediyorsun ben katil nasıl olurum,ben ki güzellik tutkusu olan biri makyaj yapmadan durmayan biri hiç olurmu maskeyle put gibi gezmek,ama bana kalırsa katil Enis'dir.

Enis: Yok artık!,Benim hiçbirşeyden haberim yok katil gibi davranamam ben ,hem ürkek birisiyim olsa olsa katil Harun'dur.

Harun: Katil olcak en son kişi benim ayrıca gereğinden fazla yaşam enerjisi saçarken neden herkesi ben öldüreyim,katil bana göre Selim'dir.

Selim: Katil olsam sizinle ne işim olurdu ,veya kızlarla ne işim olurdu ben öldüreceğim kişiyi seçer onun işini hallederdim,Ayrıca ben daha yavaş birisiyim Ama bana kalırsa katil daha profesyonel bir kişi ve Cenk'dir.

Cenk: Katilmi ben mi vallaha buna benim bile inanasım gelmedi,Katil olmak yüreklilik ister nerde bende o yürek ama bence katil Gözde'dir

Gözde: Katil mi arkadaşlar saçmalıyorsunuz bende hiç katil olacak bir tip varmı ? evinden okuluna giden sessiz sakin bir kızım,Katil bence Burak'dır.

Burak: Katil için alt yapım bile yetersiz nasıl yani ben ki gölgelerden korkan birisiyim kalkıp nasıl olurda katil'lik yaparım ,Katil bence Can'dır.

Can: Katil olmak için bence cesaret gerekir ben hem ürkek hemde cesaretsizin tekiyim,Ama katil olsaydım çok manyak şeyler yapardım ,bana göre katil Emre'dir.

Emre: Keşke ben olsaydım katil en azından ölümümü beklemek zorunda kalmazdım,bana kalırsa Ceyda katil olabilir.

Ceyda: Saçmalıyorsun katil bir kız mı yani ve de ben,sesli gülerim buna katil'in bir kız olduğuna inanmıyorum olsa olsa Ahmet'dir.

Ahmet: Katil ben hiç olamam ,olaydım ama ilk olarak çiğdem'i kaçırırdım ayrıca o d ayetmezdi bütün kızları kaçırır hapsederdim ,bana göre katil başka biri bence Ali ozan

Ali Ozan : Saçmalama derim benim katilin yanından geçer bir benzerliğim yok aryıca ben katil'i arayan kişiyim yani Amirim nasıl olurda katil ben olurum bana göre katil biri ama kim?

BÜYÜK SIRLAR AÇIĞA ÇIKIYOR ÇIĞLIK'DA KATİL KİM YARIN 22.00 DA !!

Can: Katil olmak için bence cesaret gerekir ben hem ürkek hemde cesaretsizin tekiyim :F,Ama katil olsaydım çok manyak şeyler yapardım ,(bana göre katil Emre'dir -aynen öyle-) :D