Çığlık'da olaylar hız kesmeden devam ediyor artık haftada 2 gün!!
Bu haftadan itibaren Cumartesi 22.30 Salı 22.00 da!!!
Sizde korkmaya hazır olun!! Heyecan devam ediyor
Maskeli katil Çığlık Cumartesi 22.30 da Lonca Tvde
Çığlık atmaya hazır olun ama korkmayada hazır olun!! yayınlamadığım 2 haftayı haftada 2 gün yaaprak halledicem zaten 4-5 bölüm sonra 10.bölümde sezon finali olucak 🙂aa ne güzel @cookies ve ben sabırsızlıkla bekliyorduk zaten ara vermenede üzülmüştük şimdi doyucaz çığlığa çığlık ata ata
parçalamalı resimler ekleme ama @pompy ve ben şikayetçiyiz vllaÇığlık atmaya hazır olun ama korkmayada hazır olun!! yayınlamadığım 2 haftayı haftada 2 gün yaaprak halledicem zaten 4-5 bölüm sonra 10.bölümde sezon finali olucak 🙂
Daha acaip bir bölüm yazıcam bu cumartesi kaçırmayınparçalamalı resimler ekleme ama @pompy ve ben şikayetçiyiz vlla
Daha dur hele sana göndermenin alasını yapıcam@gözlemci benim göndermelerim fena olur
Ayağını dnek al diyorsunda bakalım daha iğrenç bir bölüm sizi bekliyor olucakhahha ona göre gözlemci dikkatli davran bence
Evet ekle ekle macera tam gaz devam ediyor doyacaksınız sezon finalinnden sonra yeni karakterler olucakBöyle daha güzel olmuş aga maceraya doyucaz Yayın akışına ekliyorum hemen
Ahahah Allah seni davul etsin güldüm ölmekten nerden buldun
the walking dead dizisinden rick oda zombi falan avlıyor silahıyla pompy geldi hemen aklımaAhahah Allah seni davul etsin güldüm ölmekten nerden buldun
Anaa harbi oo ama tam olark izleyemedim 1 sezonu bitiremedim daha ama ilk çıkaramadım doğrusu evet @pompy nin aynısıthe walking dead dizisinden rick oda zombi falan avlıyor silahıyla pompy geldi hemen aklıma
ona uyuyor bence oda ucube kovalıyor hem kılık kıyafet silahta uyumlu
ricki biliyorsun ozaman bu fotosu daha uyumlu pompye bence ben artık bölüm izlerken pompy ateş ederken bu haliyle canlandırıcam hafızamda onu hahahAnaa harbi oo ama tam olark izleyemedim 1 sezonu bitiremedim daha ama ilk çıkaramadım doğrusu evet @pompy nin aynısı
Sende LYS edebiyat gibi kodlama yapıyon heralde ama iyi bencericki biliyorsun ozaman bu fotosu daha uyumlu pompye bence ben artık bölüm izlerken pompy ateş ederken bu haliyle canlandırıcam hafızamda onu hahah