Çığlıkda beklenen son,bu gece herşey sona erecek ,katil'in kim olduğu ortaya çıkıcak birileri ölücek bazıları yaşamını sürüdücek,süprizlerle dolu sezon finaliyle bu akşam 22.00da
Yeni sezon tanıtım fragmanı çığlığın ardından bu gece 24.00 da 😉Bekliyorum
Yeni sezon bölümlerini yazmaya başladın mı ?Yeni sezon tanıtım fragmanı çığlığın ardından bu gece 24.00 da 😉
Hayır ama tanıtımı yayınlıcam hatta ve hatta gününüde yazıcamYeni sezon bölümlerini yazmaya başladın mı ?
başlangıç tarihini mi ?Hayır ama tanıtımı yayınlıcam hatta ve hatta gününüde yazıcam
Siz hangisini seçerseniz o sunuz .
Evet filmin serileri efsaneEfsane film çığlık 4`ün resmi süper
Sende varya hayır oo sen değilsin
benimm senin daha haberin yokSende varya hayır oo sen değilsin
Hayır onlardan biri sen değilsin aa nasıl haberim olmazz sen arkada duransınbenimm senin daha haberin yok
alla alla niyeee herkes yakısıklı çocukları kapmışta beni o ucubenin yanına koymuşsun hemen başımın üstünde bekliyor bıçaklaHayır onlardan biri sen değilsin aa nasıl haberim olmazz sen arkada duransın
Amann be hangisini alırsan al, Al hatta katil senin olsunalla alla niyeee herkes yakısıklı çocukları kapmışta beni o ucubenin yanına koymuşsun hemen başımın üstünde bekliyor bıçakla
bana hepp düşen kişi öqdestere oluyordu fotoda katille yan yana gelmemde tuhaf yanı bana gerçeği söyledin ama ben cidden @destere katil diye düşünüyordum oyumuda öyle kullanmıstım bu akşam çok süprizler olucak 🙂🙂Amann be hangisini alırsan al, Al hatta katil senin olsun
Sus kız spoiler verme 😉 🙂 heran herşey olabilirbana hepp düşen kişi öqdestere oluyordu fotoda katille yan yana gelmemde tuhaf yanı bana gerçeği söyledin ama ben cidden @destere katil diye düşünüyordum oyumuda öyle kullanmıstım bu akşam çok süprizler olucak 🙂🙂
yok asıl şeyi söylemiyorumkıSus kız spoiler verme 😉 🙂 heran herşey olabilir
Asıl şeyde ne sakın diyim haaa ama akşamı bende bekliyorum uzun bir sezon finali sizleri bekliyor olacak 😉yok asıl şeyi söylemiyorumkı