Eyvallah sağol beğenmene sevindim 2 hafta aradan sonra heyecanlı bir bölüm olsun istedim gerçi asıl bu hafta daha çok önemli sezon finaline son 2 bölüm@pompy 'nin silah ile araması güzel olmuş güldürdüİrem beni hastaneye götürüyordu tam ah o maskeli katilHelal kız İrem
Puanım 10 aga süper olmuş
Çok harika yani
Senarist beye bağlı her şeyEyvallah sağol beğenmene sevindim 2 hafta aradan sonra heyecanlı bir bölüm olsun istedim gerçi asıl bu hafta daha çok önemli sezon finaline son 2 bölüm
Heee şimdi anladım @pompy nin sahnesi neden güldürdüğünü sen izah etmişsin
İrem aynen fena kız kaçırma İrem'i sen 😛
BekliyorumAkraba olalımda ne diceğimize spnra karar veriririz
Daha yapamadım kendime yapayım bi sonuçta paranoyak beni bile dinlemez bu karı
Eyvallah sağol kardeşim ,senide ekleyeceğim bir ara
Estafrullah o birazda size bağlı siz nasıl istiyorsanız biraz uyum sağalrız biz 😉Senarist beye bağlı her şey
Bu arada aga bir şey daha fark etmiştim söylememişimEstafrullah o birazda size bağlı siz nasıl istiyorsanız biraz uyum sağalrız biz 😉
Hatta haftaya senide ekliyim heyecan kat diziye birazBekliyorum
Nasıl bir farkBu arada aga bir şey daha fark etmiştim söylememişim
Arabadan kaçırılan İrem ile yerde yatan İrem arasında çok fark var gibi görünüyor.
vuhuuu bekliyomHatta haftaya senide ekliyim heyecan kat diziye biraz
Aga dikkatli bak bak arabadaki kadının saçları kırmızı gibi duruyor yerde yatanın ise sarıHatta haftaya senide ekliyim heyecan kat diziye biraz
Nasıl bir farkben çözemedim ama kalımdkai şey snaki resimlerdeki kadınlar mı acep
Hayırr oo ışıktan kaynaklı bir problemAga dikkatli bak bak arabadaki kadının saçları kırmızı gibi duruyor yerde yatanın ise sarı
Neyse ya takıldığımız şeye bakHayırr oo ışıktan kaynaklı bir problem
Neyse ya takıldığımız şeye bak
Ne ışığı aga besbelli ortada açık yaniben değil aga sen takıldın ama boşver ışıktır oo ışık
Amann agaaa ben resimleri uysun diyemi koyuyorum yaww ben sadece göz zevkinizi bozmayım yazıyla sizi boğmayayım diye resim ekliyom temsilidir birebir değildirNe ışığı aga besbelli ortada açık yani
Böyle çok daha güzel oluyor aga emeğine sağlık tabiki ama o resimlerde bir hata varAmann agaaa ben resimleri uysun diyemi koyuyorum yaww ben sadece göz zevkinizi bozmayım yazıyla sizi boğmayayım diye resim ekliyom temsilidir birebir değildir
Valla takmıyom hata varsa ,hatanız sisteme geçmiştir ama düzeltilmeyecektirBöyle çok daha güzel oluyor aga emeğine sağlık tabiki ama o resimlerde bir hata var
Yuh aga her resmi kendim yapıyorum deme sakınValla takmıyom hata varsa ,hatanız sisteme geçmiştir ama düzeltilmeyecektirnapalım aga photoshop ile saçlarımı boyayım
Yok biraz hazırcıyız yani beleşçi filmdne çalıyorumYuh aga her resmi kendim yapıyorum deme sakın😱
Bu diziye çok büyük emekler harcıyorsun aga emeğine sağlık
Gelecek bölümleri de merakla bekliyorum aga sezon finaline son 2 bölüm kala heyecan daha da artacaktırYok biraz hazırcıyız yani beleşçi filmdne çalıyorum
Eyvallah aga fazlada bişey yapmıyoruz sadece hayal gücü ve yazmak
Akraba olalımda ne diceğimize spnra karar veriririz
Daha yapamadım kendime yapayım bi sonuçta paranoyak beni bile dinlemez bu karı
Eyvallah sağol kardeşim ,senide ekleyeceğim bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?