Çığlık 3.Bölüm-Yeni Bölüm (+13)

Lütfen programı Puan Yönünden Oylayınız!!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 2 22.2%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9
sorun değil aga etiket benim işim

@Polat Şaşmaz @takas @sürgünüm @destere @Maskeli Fedai @beyazsoy @EnveR @cookies @Harunnn60 @eros @papuleoo

Ahahaha o nerden çtktı şaka gbi
komedi dizisine çeviricen ortalığı
espiri yav akasya durağı hep öyle bitiyordu ya ondan dedim birisini kurtarıyorlar sonra biz bir aileyiz falan

Guzel olmus ama amerikan korku filimlerinde pek polis dahil olmaz. Polis ise girerse korku filmi pek olmaz

Puanim 9

Guzel olmus ama amerikan korku filimlerinde pek polis dahil olmaz. Polis ise girerse korku filmi pek olmaz

Puanim 9
Teşekkür ederim
Bunun orjinalinde de böyleydi izledin mi bilmiyorum ama duvi diye biri vardı hatta karısı gazeteci felan baya da karışıyordu ..herkese orjinalini tavsiye ederim

Korku degil polisiye agirlikli o zaman
Hayır polisiye değil izlemen lazım ,süper bi film zaten dizide değil ben diziye çevirdim, 4 sinema serisinden oluşuyor ...ilk film 1997 de çıktı sonra 5 sene aralıklarla çıktı işte tam hatırlamıyorum,izlemeni tavsiye ederim ...

Seriyi biliyorum lakin ben korku filmi izlemem sacma gelir. Mesela polis dahilse olay aydinlanmasi lazim en azindan seri cinayet olmamasi lazim.

Seriyi biliyorum lakin ben korku filmi izlemem sacma gelir. Mesela polis dahilse olay aydinlanmasi lazim en azindan seri cinayet olmamasi lazim.
Ya güzel kurgulamışlar sonuçta benden ne senaristlik olur ya polis bile çözemiyor kaldıki bu gerçekmiş...

Ne tür mesela Dabbe tarzımı daha iyi yoksa nasıl şeyler?
Seven tarzi dabbe falan daha bizden oldugundan daha sahici ama zorlama . Dikkat et bu filimleri sadece ergenler izliyor))) seri katil yapacaksan 2 yilda anca 10 kisiyi oldurursun

Seven tarzi dabbe falan daha bizden oldugundan daha sahici ama zorlama . Dikkat et bu filimleri sadece ergenler izliyor))) seri katil yapacaksan 2 yilda anca 10 kisiyi oldurursun
Dabbenin serileri güzel 2.hariç elbette inandırıcı sonuçta dinimde var ama o da öyle hem bilim kurgu hemde korku adamlar genede güzel yapmış benden demesi,Yok bea ergenle alakası yok
seri katiller 2 yılda 10 kişi öldürürse seriliği kalmaz:

Yakalanmamak icin.. yoksa sık sık oldururse yakalanir

harika olmuş çok heyecanlandım özellikle hem gözde hem ceyda arasında karar vermem gerekiyorken birde @Çiğdem- çıktı
hehehehe ne kadar zordayım
)

puanım 10 tabiki