üstlerde yer alırsam o forumun ölülüğündendirHaftalık enlerde göreceğiz bir şey yazdın mı yazmadın mı![]()
üstlerde yer alırsam o forumun ölülüğündendirHaftalık enlerde göreceğiz bir şey yazdın mı yazmadın mı![]()
Ben sıralamaya değil mesaj sayısına bakacağımüstlerde yer alırsam o forumun ölülüğündendirbence @Angelica büyü yapmış foruma ondan da yazmıyor olabilir millet
![]()
Ben sıralamaya değil mesaj sayısına bakacağım![]()
E doğal olarak, haklısın.Foruma bir geldin mi çıkması zor olur
Bugünlerde pek duramıyorum ama her baktığımda burdasıntabi böylesi iyi. Bir üye bir üyedir
------
Üstüne extra bir şeyler yapınca beynimiz error veriyor![]()
Aaaa pavyon adisyonunuz düşmüş sosyal medyaya@Bully @Angelica @Royal_Highness @Zeyno @ozmoturk @DarkLegenD @Emre Ozansoy @Mr.At
@RüzgarGülü diyorum sana hep.. Az iç, cebinde durmuyor diye 🤣🤣🤣🤣🤣
Hepsini frank zengini ödedi 🤪🤪
@Yakamoz-Asi @Mr.At
Kaderimiz böyleymiş @Yakamoz-Asi@RüzgarGülü diyorum sana hep.. Az iç, cebinde durmuyor diye 🤣🤣🤣🤣🤣
Hepsini frank zengini ödedi 🤪🤪
@Yakamoz-Asi @Mr.At
Tamire yollarsan tamir olup olmayacağı garanti değil ama bakma parası ödüyorsun. Tamir edilecek kısmıda ödediğinde ne kadar çalışacağının garantisi olmadığı için yeni telefon en mantıklısıBenim kaç sene oldu hatırlamıyorum.
Kaça patladığını hiç sorma.
------
Aaaa 0 tel almak daha mı mantıklı? 😱
Bakma parası ne gı ?Tamire yollarsan tamir olup olmayacağı garanti değil ama bakma parası ödüyorsun. Tamir edilecek kısmıda ödediğinde ne kadar çalışacağının garantisi olmadığı için yeni telefon en mantıklısıyeni telefonun yarısından fazlasının fiyatı oluyor genelde.
Yeni telefonlar en azından belli bir sene garantisi oluyor.
Güzel iş valla.Tamire yollarsan tamir olup olmayacağı garanti değil ama bakma parası ödüyorsun. Tamir edilecek kısmıda ödediğinde ne kadar çalışacağının garantisi olmadığı için yeni telefon en mantıklısıyeni telefonun yarısından fazlasının fiyatı oluyor genelde.
Yeni telefonlar en azından belli bir sene garantisi oluyor.
Bakma parası ne gı ?![]()
Adamlar ona bakarken vakit harcıyor. Neresi tamir edilecek hangi parça ayarlanacak veya bu telefon yapılamaz diyor. O ayırdıkları vakit için para alıyorlarGüzel iş valla.![]()
Aaa saçma bir sistem, bizimkisi anlık söyler.Adamlar ona bakarken vakit harcıyor. Neresi tamir edilecek hangi parça ayarlanacak veya bu telefon yapılamaz diyor. O ayırdıkları vakit için para alıyorlar(öyle hemen orda cevabını vermiyor. Telefonunu alıyor sonra diyorlar neler yapılacak veya yapılmayacağını)
Allah aşkına ne kadar tutuyor ? Tahmini olarak söyleAdamlar ona bakarken vakit harcıyor. Neresi tamir edilecek hangi parça ayarlanacak veya bu telefon yapılamaz diyor. O ayırdıkları vakit için para alıyorlar(öyle hemen orda cevabını vermiyor. Telefonunu alıyor sonra diyorlar neler yapılacak veya yapılmayacağını)
Geçen sene bulaşık makinesinin arka borusu sökülmüştü bir arkadaşımın. Tamir parası 2500 dedi. Sonradan be kadar kullanılır garantisi verilmedi. Makine çok yeni değildi zaten. Neyse sonra arkadaşımda gitti 4000 civarı aldı kendine yeni bir taneAaa saçma bir sistem, bizimkisi anlık söyler.![]()
Ooooo ne kadar birbirine yakın fiyatlar, bende yeni almayı tercih ederim.Geçen sene bulaşık makinesinin arka borusu sökülmüştü bir arkadaşımın. Tamir parası 2500 dedi. Sonradan be kadar kullanılır garantisi verilmedi. Makine çok yeni değildi zaten. Neyse sonra arkadaşımda gitti 4000 civarı aldı kendine yeni bir tane![]()
Sizin para ile 2500 tutuyordurAllah aşkına ne kadar tutuyor ? Tahmini olarak söyle![]()
Sadece bakma 2500 mü ?Sizin para ile 2500 tutuyordur(bakma parası)
Tabi yabancılar daha hesaplı yapar ama onlarda garanti olayı yok
------
Bu mesajları sohbete taşımak gerek sjsjjshshs
Garanti var ama eski eşyalardan bahsediyoruz. Onun süresi daha az olurSadece bakma 2500 mü ?Oha çüşş (yamuk yazsaydı keşke neler derdim neler )
Elektronik eşyalar da garanti neden yok ?
Şarj takılıyken kullandığımda daha hızlı dolduğunu farkettim benimkinde sjjsjjsKapatıyorum daha hızlı doluyor.
Aaaa bizde tam tersi ayol, şarjda kullanırken daha yavaş doluyor.Garanti var ama eski eşyalardan bahsediyoruz. Onun süresi daha az olur
------
Şarj takılıyken kullandığımda daha hızlı dolduğunu farkettim benimkinde sjjsjjs