Orhan gelsin de balon TEK'i tahtından indirsin.![]()
O değil de patlamışsınEşref çıtır olunca aldığı oralarda öyle oluyor.![]()
![]()
Orhan gelsin de balon TEK'i tahtından indirsin.![]()
O değil de patlamışsınEşref çıtır olunca aldığı oralarda öyle oluyor.![]()
![]()
Ay o mesajı ben yazmış olamam, hesabımı hacklemişler zaar. 😱O değil de patlamışsın![]()
Valla Orhan’ı övüp Eşref’i kötülemişsin, her şey ortada. Mert Yazıcıoğlu’nu beğeniyor musun?Ay o mesajı ben yazmış olamam, hesabımı hacklemişler zaar. 😱
Bully’nin olmadık yerde böyle hamleleri var maalesef. Üzüldüm senin adınaAy o mesajı ben yazmış olamam, hesabımı hacklemişler zaar. 😱
Valla Orhan’ı övüp Eşref’i kötülemişsin, her şey ortada. Mert Yazıcıoğlu’nu beğeniyor musun?![]()
O mesajı ilk yazdığı gün aklımda, ne zaman patlatsam diyordum kendisini, bugüne nasipmişBully’nin olmadık yerde böyle hamleleri var maalesef. Üzüldüm senin adına![]()
Kim bilir bizim ne mesajlarımızı böyle patlatmak için saklıyorsundurO mesajı ilk yazdığı gün aklımda, ne zaman patlatsam diyordum kendisini, bugüne nasipmiş![]()
Olabilir, herkes yorumlarına dikkat etsinKim bilir bizim ne mesajlarımızı böyle patlatmak için saklıyorsundur![]()
Bully’nin olmadık yerde böyle hamleleri var maalesef. Üzüldüm senin adına![]()
O mesajı ilk yazdığı gün aklımda, ne zaman patlatsam diyordum kendisini, bugüne nasipmiş![]()
Kim bilir bizim ne mesajlarımızı böyle patlatmak için saklıyorsundur![]()
Köstebek hainlyOlabilir, herkes yorumlarına dikkat etsin![]()
Ben yapmamışımdır.Valla Orhan’ı övüp Eşref’i kötülemişsin, her şey ortada. Mert Yazıcıoğlu’nu beğeniyor musun?![]()
Bunun bir bedeli olacak biliyorsun.Bully’nin olmadık yerde böyle hamleleri var maalesef. Üzüldüm senin adına![]()
Zamanı gelince çağırda modumuzu alalımBen yapmamışımdır.
Çağatay>>>>>>>>>>>Mert.
------
Bunun bir bedeli olacak biliyorsun.Ben yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam.
![]()
O iş bende.Zamanı gelince çağırda modumuzu alalım
![]()
Bu listenin tamamına nerden bakabiliriz...AB'nin madiliği şaka mı
67. ZAHIDE YETIS'LE SENCE (OZET) TV8 12:34 0,41 3,56
85. ZAHIDE YETIS'LE SENCE (TKR) TV8 00:30 0,34 4,05
127. ZAHIDE YETIS'LE SENCE TV8 12:44 0,21 2,36