2025 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Dante

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,147
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 4 finalistimiz arasında en çok oyu alan @Dante , 2025 Ekim Ayının En Favori Üyesi seçildi.
Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan @offensive ve @12.Adam ‘ı kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi seçilmiş olan (2025 tarihini kapsayan) diğer 10 ay aday olamayacak fakat 10 aylık aradan sonra tekrar aday olma şansı olacaktır.

Ayrıca bundan sonra finallerde 4 ve üzeri adaylık olma durumunda 24 saatlik bir düello yapılacaktır. Ayın Favori Üyesinde finaller 3 aday ile devam edecektir.

Katılımınız için teşekkürler…

Tebrikler @Dante
Yanılmıyorsam seninde ilk tecrüben.
Uzun bir aradan sonra forumda yeniden yorumlarına başlamanın meyvesini yemişsin :Z

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Dante and 12.Adam
Tebrikler yaptığınız güzel kendinize has yorumlarla hak ettiniz @Dante bey. Bir ay ünvanın tadını çıkarın.

• Harika
Reactions: Dante
Tebriklerrrr @Dante 🌟💫🎉👌🏻
tesekkur ediyorum sevgili tenten
.:bhr::ok: . yeri gelmisken araya ilistireyim istedim ;
senle ilk ^omer dizisi basliginda diziye dair mesajlasmistik...
< guzel gunlerdi,, ki, sevgili @Mehmet Can 'i da bu vesile ile belitmek gerekir. beraber diziye dair dolu dolu ve keyifli mesajlasmalarin oldugu bir baslikta yorumlasmistik . su sira, seni -tasacak bu deniz dizisine- transfer ettik 😛 .
bir de dikkatim den kacmadi(haftalik dizi listesi),
yanilmiyorsam guller ve gunahlar dizisini de izliyorsun . dizi, gizemli bir acilis yapmisti, diziyi ^simdilik bende izliyorum :) .

Tebrikler @Dante
Yanılmıyorsam seninde ilk tecrüben.
Uzun bir aradan sonra forumda ^yeniden yorumlarına başlamanın meyvesini yemişsin :Z
tesekkur ediyorum sevgili dosi . ^ikna olmamla 😛 beraber rutinime dondum diyebilirim . :)

latife bir yana,
- saygi , seviye , empati gibi degerler - hassas ve oncelikli buldugum noktalar .

bu samimi , gonullu paylasimci hava ,
-kiymetli forumumuz da , basta sevgili @bazinga olmak uzere yetkililerin ve genel uyelerin kendince katkilariyla beraber ortaya cikan - dolayisiyla da solumasi gunu renklendiren bir - mecra .
( neutral gozle , her ne kadar bazi ^negatif mesajlari okusak da / denk gelsek de ,
-forum- genel resim renkli , isil isil , yasanir ve vakit ayrilir gozukuyor . boyle de devam etmeli bence ) .

tesekkur ederim sevgili @cokiyitvci . senle de genelde ^now kanali dizileri basligin da mesajlasiyoruz/mesajina denk geliyorum . :ok:

@Dante seni tebrik ediyorum.
tesekkur ederim sevgili @12.Adam .
yeri gelmisken ; -su sira- seninle esref ruya basligindayiz 😛 :bhr:
haftalik , bolumlere dair ^detayli yorumunu okumayi bekliyorum .
son bolum - ihtiyar kim - dedin .kesip attin :) ,,
diziye ~ sonraki bolume , dolayisiyla hikaye nin devamina dair
olasiliklari da hep beraber yoruma dokmeliyiz diye dusunuyorum:ok: .
misal ; su sira dizinin gorunmeyen gizem konusu ; -ihtiyar- acaba kim olacak,, < -rol icin benim aklima ilk -> usta isim cetin tekindor geldi .

unutmadan, -tasacak bu deniz- basliginda fragman ^reaksiyonuna denk geldim. bu vesile ile ,sen de artik tbd ailesi uyesisin diyebilir miyiz 😛 :bhr:

tesekkur ediyorum sevgili @Yakamoz-Asi .
genel rutin forum muhabbeti ve diger dizi basliklari bir yana ,

su siralar ,izledigim ^diziler baglamin da
yayinda olan -guller ve gunahlar- dizisin de bir mesajina denk geldim.
yanilmiyorsam dizinin basligina bahsini ettigin -denk geldigin bir sahneye dair- yorum eklemistin :) . olur da diziyi tam bolum olarak izlersen yorumunu okumak isterim .:ok: .
rutin muhabbet ve mesajlarini da keyifle takip ettigimi bilmeni isterim.
Tebrikler Cuma dizi partnerim 😂 @Dante
tesekkur ediyorum sevgili @Alemdar .
tasacak bu (deniz)baslik 😛
kendisinin belirttigi uzere @TenTen de ''tbd'' aile'sine katilmis :ok:
-bu deniz hepimizin 😛 ikinizin disinda aile'mizin diger uyeleri
^denk geldiklerim ; @Emre Ozansoy , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz,
@12.Adam (fragman like vermis) ,
@Royal_Highness ve @Bully nin kiymetli fragman katkilari :bhr: ,

@serhatt her ne kadar oruc'a dair (burak yoruk) bir yorum biraksa da ,
diziye ~ tbd ailesine katilmaya ^henuz ikna olmus degil 😛 .

latife bir yana , hazir tbd oruc rolun den bahsetmisken ;
oruc , su soz olayini halledip , eleni ile olmasi gerektigi gibi
-dogru sekilde bir baslangica adim atmali- . halen dizinin benim adima egreti tarafi bu kisimdir . < goreceli elbette .

Tebrikler yaptığınız güzel kendinize has yorumlarla hak ettiniz @Dante bey. Bir ay ünvanın tadını çıkarın.
sevgili @Gerekli24 ,

Çok tebrik ederim @Dante, güzel dizi yorumlarına devam! :)
sevgili @Royal_Highness

her ikinize de , tarafima yonelik ^kiymetli ince yorumlariniz icin ❤️ cok tesekkur ediyorum . :bhr:

@Royal_Highness yeri gelmisken sana ve @Bully , @serhatt , @Emre Ozansoy 'a ve unuttugum diger forumdaslara ; dizilere dair duzenli olarak fragmanlari eklemeniz , ~ genel sektore dair haberdar etmeniz , cok takdire sayan & kiymetli emekler...
<- kendi adima ; her birinize tesekkur ediyorum. ^bilmenizi istedim. ❤️:bhr::ok:

sevgili @Angelica degerli yorumun icin tesekkur ediyorum .
seninle en son -adim farah dizi basliginda- diziye dair bolumleri konusuyorduk . su siralar denk geldigimiz / izledigimiz ^guncel
dizi olursa , yorumlarini memnuniyetle okumak isterim . :ok:

sevgili @çArşıaskeri degerli yorumun icin tesekkur ediyorum .
Hayırlı olsun kardeşim @Dante :)
sevgili @HollyDemon ☾☆ degerli mesajin icin tesekkur ediyorum . :ok:

Tebrikler :Z @Dante

Emeklerine sağlık :D @Dosi
ustte arada kulagini cinlatmistim (ozellikle fragman ve genel foruma katkin emeklerin dolayli) tesaduf ,sayfayi yeniledim -mesajin gelmis :bhr: .

bu bir yana , sevgili @Bully degerli mesajin icin - cok tesekkur ederim .
:bhr:❤️

sevgili @RüzgarGülü oncelikle degerli mesajin icin tesekkur ediyorum.

yanilmiyorsam ,
-seninle en son talk show/ soyleyisi (konusanlar,beyaz show) uzerine bir baslikta yorumlasmistik :) .o donemlerden sonra ^program platform degistirdi. o gunden bugune program dan begendigin anlar olmustur elbet 😛 .

bayagidir sende gorunmuyordun - forum da tekrar dan gordugume memnun oldum . dizi ve film basliklari olmak uzere, tekrardan yorumlarimizi paylasmak dilegiyle .:ok:

.ve geldik son'a ~ kapanisa :

vakit ayirip beni bu unvan'a deger goren - sonrasinda da
kiymetli mesajlarla tebrik eden - tum forumdas / arkadaslarima :

GONULDEN TESEKKUR EDIYORUM . hepinize benden bir cay bir de kucak dolusu kalp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ .

Son düzenleme:
tesekkur ediyorum sevgili tenten
.:bhr::ok: . yeri gelmisken araya ilistireyim istedim ;
senle ilk ^omer dizisi basliginda diziye dair mesajlasmistik...
< guzel gunlerdi,, ki, sevgili @Mehmet Can 'i da bu vesile ile belitmek gerekir. beraber diziye dair dolu dolu ve keyifli mesajlasmalarin oldugu bir baslikta yorumlasmistik . su sira, seni -tasacak bu deniz dizisine- transfer ettik 😛 .
bir de dikkatim den kacmadi(haftalik dizi listesi),
yanilmiyorsam guller ve gunahlar dizisini de izliyorsun . dizi, gizemli bir acilis yapmisti, diziyi ^simdilik bende izliyorum :) .

tesekkur ediyorum sevgili dosi . ^ikna olmamla 😛 beraber rutinime dondum diyebilirim . :)

latife bir yana,
- saygi , seviye , empati gibi degerler - hassas ve oncelikli buldugum noktalar .

bu samimi , gonullu paylasimci hava ,
-kiymetli forumumuz da , basta sevgili @bazinga olmak uzere yetkililerin ve genel uyelerin kendince katkilariyla beraber ortaya cikan - dolayisiyla da solumasi gunu renklendiren bir - mecra .
( neutral gozle , her ne kadar bazi ^negatif mesajlari okusak da / denk gelsek de ,
-forum- genel resim renkli , isil isil , yasanir ve vakit ayrilir gozukuyor . boyle de devam etmeli bence ) .

tesekkur ederim sevgili @cokiyitvci . senle de genelde ^now kanali dizileri basligin da mesajlasiyoruz/mesajina denk geliyorum . :ok:

tesekkur ederim sevgili @12.Adam .
yeri gelmisken ; -su sira- seninle esref ruya basligindayiz 😛 :bhr:
haftalik , bolumlere dair ^detayli yorumunu okumayi bekliyorum .
son bolum - ihtiyar kim - dedin .kesip attin :) ,,
diziye ~ sonraki bolume , dolayisiyla hikaye nin devamina dair
olasiliklari da hep beraber yoruma dokmeliyiz diye dusunuyorum:ok: .
misal ; su sira dizinin gorunmeyen gizem konusu ; -ihtiyar- acaba kim olacak,, < -rol icin benim aklima ilk -> usta isim cetin tekindor geldi .

unutmadan, -tasacak bu deniz- basliginda fragman ^reaksiyonuna denk geldim. bu vesile ile ,sen de artik tbd ailesi uyesisin diyebilir miyiz 😛 :bhr:

tesekkur ediyorum sevgili @Yakamoz-Asi .
genel rutin forum muhabbeti ve diger dizi basliklari bir yana ,

su siralar ,izledigim ^diziler baglamin da
yayinda olan -guller ve gunahlar- dizisin de bir mesajina denk geldim.
yanilmiyorsam dizinin basligina bahsini ettigin -denk geldigin bir sahneye dair- yorum eklemistin :) . olur da diziyi tam bolum olarak izlersen yorumunu okumak isterim .:ok: .
rutin muhabbet ve mesajlarini da keyifle takip ettigimi bilmeni isterim.

tesekkur ediyorum sevgili @Alemdar .
tasacak bu (deniz)baslik 😛
kendisinin belirttigi uzere @TenTen de ''tbd'' aile'sine katilmis :ok:
-bu deniz hepimizin 😛 ikinizin disinda aile'mizin diger uyeleri
^denk geldiklerim ; @Emre Ozansoy , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz,
@12.Adam (fragman like vermis) ,
@Royal_Highness ve @Bully nin kiymetli fragman katkilari :bhr: ,

@serhatt her ne kadar oruc'a dair (burak yoruk) bir yorum biraksa da ,
diziye ~ tbd ailesine katilmaya ^henuz ikna olmus degil 😛 .

latife bir yana , hazir tbd oruc rolun den bahsetmisken ;
oruc , su soz olayini halledip , eleni ile olmasi gerektigi gibi
-dogru sekilde bir baslangica adim atmali- . halen dizinin benim adima egreti tarafi bu kisimdir . < goreceli elbette .

sevgili @Gerekli24 ,

sevgili @Royal_Highness

her ikinize de , tarafima yonelik ^kiymetli ince yorumlariniz icin ❤️ cok tesekkur ediyorum . :bhr:

@Royal_Highness yeri gelmisken sana ve @Bully , @serhatt , @Emre Ozansoy 'a ve unuttugum diger forumdaslara ; dizilere dair duzenli olarak fragmanlari eklemeniz , ~ genel sektore dair haberdar etmeniz , cok takdire sayan & kiymetli emekler...
<- kendi adima ; her birinize tesekkur ediyorum. ^bilmenizi istedim. ❤️:bhr::ok:

sevgili @Angelica degerli yorumun icin tesekkur ediyorum .
seninle en son -adim farah dizi basliginda- diziye dair bolumleri konusuyorduk . su siralar denk geldigimiz / izledigimiz ^guncel
dizi olursa , yorumlarini memnuniyetle okumak isterim . :ok:

sevgili @çArşıaskeri degerli yorumun icin tesekkur ediyorum .

sevgili @HollyDemon ☾☆ degerli mesajin icin tesekkur ediyorum . :ok:

ustte arada kulagini cinlatmistim (ozellikle fragman ve genel foruma katkin emeklerin dolayli) tesaduf ,sayfayi yeniledim -mesajin gelmis :bhr: .

bu bir yana , sevgili @Bully degerli mesajin icin - cok tesekkur ederim .
:bhr:❤️

yanilmiyorsam ,
-seninle en son talk show/ soyleyisi (konusanlar,beyaz show) uzerine bir baslikta yorumlasmistik :) .o donemlerden sonra ^program platform degistirdi. o gunden bugune program dan begendigin anlar olmustur elbet 😛 .

bayagidir sende gorunmuyordun - forum da tekrar dan gordugume memnun oldum . dizi ve film basliklari olmak uzere, tekrardan yorumlarimizi paylasmak dilegiyle .:ok:

GONULDEN TESEKKUR EDIYORUM . hepinize benden bir cay bir de kucak dolusu kalp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ .
Tebrik ediyorum seni. :Z

Diziyi izlemeyi düşünmüyorum üzgünüm. :A

• Güldürdün
Reactions: Dante and TenTen

yanilmiyorsam ,

Forumdayım ben ya ama dizi film konularına pek uğramadığım doğrudur ondan denk gelmiyoruzdur :D :D

• Beğendim
Tebrik ediyorum seni. :Z

Diziyi izlemeyi düşünmüyorum üzgünüm. :A
oncelikle , tesekkur ediyorum :bhr: ❤️.

@TenTen , @Alemdar @Emre Ozansoy tbd set'ine
@serhatt 'imiz dan ^haber geldi 😛 - bu deniz 🌊 bensiz de tasar - dedi .

:) demem o ki ;
dizini basligina bundan mutevvellit - bol bol oruc & eleni sahneleri eklene . 😛

Forumdayım ben ya ama dizi film konularına pek uğramadığım doğrudur ondan denk gelmiyoruzdur :D :D
ben yoktum - .
bundan sonra , bakarsin denk geliriz random bir baslik altinda :X .

@Dante
Ciddi bir oy oranı ile kazandığın bu etkinlik ile elde ettiğin başarı için seni tebrik ediyorum.

Farklı yazı tipin, detaylı yorumların, özellikle sinema bölümündeki pasların kıymetli..

Kalıcı olman dileğiyle, tekrardan tebrik ederim.

• Harika
@Dante
Ciddi bir oy oranı ile kazandığın bu etkinlik ile elde ettiğin başarı için seni tebrik ediyorum.

Farklı yazı tipin, detaylı yorumların, özellikle sinema bölümündeki pasların kıymetli..

Kalıcı olman dileğiyle, tekrardan tebrik ederim.
sevgili @The_Erinch , oncelikle tarafima yonelik kiymetli kelimelerle dolu yorumun ve ince dilegin icin - gonulden tesekkur ediyorum :bhr: ❤️ .

forum /portal ve dahasi - genel internet'e- teknik anlamda hic bir donem malesef vakif olamadim. olmakta istemedim. klasik, duz bir kullaniciyim :) . oy konulari /anket vb gibi basliklara da malesef haliyle uzagim...

- bugun forumumuza girer girmez sagda ustte bildirimler de ''sayiyi'' gorunce , cidden -ne oluyoruz- dedim . :)
haliyle mevcut bu basliga girdim. ilk mesaj da sevgili @Dosi nin aciklamasini okuduktan sonra - bana kalan tek sey ; basta
( bana ve listedeki diger arkadaslara vakit ayirip oy atan) olmak kaydiyla, sonrasinda da tarafima yonelik tebrik mesajlarla kiymetli yorumlariyla beni onore eden - tum arkadaslara ,elimden geldigince tek tek yanit vereyim istedim :) .
araya ortaya karisik gecmis ve guncel dizi vs basliklarini da muhabbetin tebessumu olsun diye yazayim istedim.

dedigim gibi.duz bir siradan kullaniciyim. kendimce_yorumlarimla
guzide forumumuza ve beraberinde yer alan degerli uye arkadasimiza

( saygi,seviye, empati,sevgi/sempati cercevesin de
kendimce/bildiklerim cercevesin de nitelik&nicelik yorumlar yazmayi , elimden geldigince mesajlarim baglamin da ,
ozellikle -okuyanlara seyler sunabilmis, farkli bir tat birakabilmissem- benim icin en anlamli ni$an/onore bu olur .

genel resim de foruma gorece katkim olmussa da , ne mutlu ) .

sinema basligi 7495.mesaj da ^belirttigin uzere 4 aylik film izleme maratonunu - halen merak ediyoruz , - bu vesile ile de araya ilistireyim istedim :ok::bhr:

son olarak ;

^hepinize guzel mesajlariniz ve dilekleriniz dolayisiyla tekrardan saygilarimi tesekkurlerimi belirterek -basliga veda ediyorum .