2025 Eylül Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 3 üye finale yükselsin?

• 12.Adam

Oy: 10 43.5%
  • çArşıaskeri

Oy: 13 56.5%
  • Damien Duff

• offensive

Oy: 9 39.1%
  • HollyDemon ☾☆

• tifosi12345

Oy: 4 17.4%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,032
Puanı
1,060
Fav10.net'in sevilen etkinliklerinden "Ayın en favori üyesi"devam ediyor. Her ay düzenli olarak belirli kriterlere uyan üyelerimiz arasından bir kişiyi seçeceğiz.
O ay ceza/uyarı almamış ve belirlenen mesaj sayısına ulaşmış olan üyelerimiz oylamada yer alacaktır.

Aday olma şartları:

- En çok mesaj yazan ilk 6 üye
-Ay içerisinde ceza/uyarı almamak

ADAYLAR
@12.Adam
@çArşıaskeri
@Damien Duff
@offensive
@HollyDemon ☾☆
@tifosi12345

Not: Ay içerisinde uyarı olan üyeler, yöneticiler artı son 5 ay içerisinde Ayın Favori Üyesi seçilen üyeler aday listesinde yer almayacaktır.

Tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Yeni isimleri listede görmek güzel.

Üyelere şaşırdım :)
Ben adayları yazdıkları mesaj sayılarının sırasına göre diziyorum. Listenin en başında olan 12.Adam bu adaylar arasında en çok mesajı yazan kişi ama Eylül ayında en çok mesaj yazanlar sıralamasında 7. Diğer 6 kişi aday olmayan isimlerden oluştukları için. Böyle oluncada yeni isimlerede şans doğuyor

• Harika
Reactions: RüzgarGülü
Ben adayları yazdıkları mesaj sayılarının sırasına göre diziyorum. Listenin en başında olan 12.Adam bu adaylar arasında en çok mesajı yazan kişi ama Eylül ayında en çok mesaj yazanlar sıralamasında 7. Diğer 6 kişi aday olmayan isimlerden oluştukları için. Böyle oluncada yeni isimlerede şans doğuyor
Değişiklik olması güzel değişiklik oldu

• Beğendim
Reactions: Dosi
Oylamada yaklaşık son 23 saat.
Beklenen oy barajına ulaşmışız.
Baya çelişmeli görünüyor. Her şey 1-2 oya bakar. Kimlerin tur atladığı henüz belli değil.