Sergio Conceiçao ~ Fenerbahçe.
Anlaşma tamam diyorlar. Gün içerisinde açıklanma olasılığı yüksek.
Bu da PortekizliSergio Conceiçao ~ Fenerbahçe.
Fenerbahçe'de bu Portekiz aşkı nedir?Sergio Conceiçao ~ Fenerbahçe.
Portekizli olmasın yeter……Fenerbahçe genelde ilk dönem devam edip, ikinci dönem yeni birini getirip sonra onunlada yollarını ayırıyordu. Her sene aynı döngü olurdu. Bu kez Ligin başında bu hamle yapılması iyi olmuş. Sağlam bir teknik direktör ile yarışta olmaya devam edebilir.
Saran'ın adamı o. Yönetim daha kimseyle konuşmadı.Sergio Conceiçao ~ Fenerbahçe.
Saat 17'den beri Yönetim Kurulu toplantı yapıyordu. Haber yeni düştü. Seçim 20/21 Eylül'de. Resmi tarih verilmiş. İllaki konuşulmuştur teknik adam. Getirecekler mi hemen göreceğiz.Saran'ın adamı o. Yönetim daha kimseyle konuşmadı.
Portekiz ekoiü diyorlar İrlanda ekolü Portekiz ekolünü eledlFenerbahçe'de bu Portekiz aşkı nedir?
Her ota foka etiketliyor, random atıyor mendebur.Yer cücesi etiketlemiş beni ondan![]()
Her ota foka etiketliyor, random atıyor mendebur.![]()
İrlanda’da ruh var kendinden yüksek bütçeli Portekiz kulübü olan Santa Clara’yı yendi İrlanda o ruhu ve disiplini getirir tek ruhla olmaz disiplinde lazım Ben lise zamanındayken hem takım ruhu hem disiplinli yapıyordum teknik direktörlükte aldatan erkeği çıkardım 1 defans 1 forvet 3 orta saha @emreemreuNe umutlarla gelmişti ama kendi isteğini alarak gidiyor yine. Milli serveti şu tarz adamlara yedirmekten bıkmadı kulüpler. Sonra şu kadar borcumuz var, ödeyemiyoruz diyorlar.
Portekizli hocalar bir türlü başarılı olamıyor, Jorge Jesus'u hariç tutarak söylüyorum. O yüzden yerli bir hoca ile devam edilmesi taraftarıyım.
Aykut Kocaman ismi geçiyor, kesinlikle gelmemeli. En son ne zaman takım çalıştırdı, hatırlamıyorum bile.
Eski ruhu getirmesi adına Volkan Demirel, Tuncay Şanlı, Aurellio gibi isimler geçiyor. Bu oyuncular, futbolcu iken ruh aşılayan oyunculardı, teknik direktörlük öyle sadece ruh aşılamakla olmaz.
O yüzden yeniden İsmail Kartal hocam ile devam edilmesi yönündeyim. Ki kendisi de bugün boş sözleşme getirsen önüne direk imzayı atar.![]()
Ağzı dolu olunca belki.Yorulmuyor da ne zaman yorulacak bu![]()