2025 Yönetici Değerlendirme Sonuçları Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onu bunu bırakın da beni ne zaman kutlayacaksınız bu forumda :X
ayarladım etiketini. hadi hayırlı olsun, seneler önce 20 küsür yarışmacı varken kazandığında üye olmadığın için etiket takılamamıştı ama şimdi hazır bu fırsat gelmişken ayarlanmasa olmazdı. Bu kez 7 kişi arasında zirve olmuş olsada bu ünvanı hakettin.
Tebrikler.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Hiçbir zaman sen nereden çıktın yahu ? :A
Ben senin başının belası "Yedi Bela Hasanca" :X Hani GS tarihi farklarla rakiplerine fark atıyor ya ben de sana aynı tarifeyi uyguluyorum. Ama bu sene baktın bunla baş edemiyorum tahminleri bıraktın :X
------

Kazandın mi bu senede ligde? Kaç puanın var. Biz kaybedince bıraktık hemen :F
Çok pis kazandım bu sene Özellikle ligin 2. yarısında bir liderliğe oturdum sonra bana mısın demedim :A

Ben senin başının belası "Yedi Bela Hasanca" :X Hani GS tarihi farklarla rakiplerine fark atıyor ya ben de sana aynı tarifeyi uyguluyorum. Ama bu sene baktın bunla baş edemiyorum tahminleri bıraktın :X
------

Çok pis kazandım bu sene Özellikle ligin 2. yarısında bir liderliğe oturdum sonra bana mısın demedim :A
Kullanıcı adımla şifremi unuttum :A Hesabı kurtarmakla uğraştım.

ayarladım etiketini. hadi hayırlı olsun, seneler önce 20 küsür yarışmacı varken kazandığında üye olmadığın için etiket takılamamıştı ama şimdi hazır bu fırsat gelmişken ayarlanmasa olmazdı. Bu kez 7 kişi arasında zirve olmuş olsa da bu ünvanı hakettin.
Tebrikler.
Bu benim ilk şampiyonluğum değil, 3 ya da 4. olacak. Forum olayını demiştim iş yoğunluğu vb. Tahminlerimi de 1 dk içinde girip çıkıyorum. Seneye de favoriliğimi ilan ediyorum buradan :oley:
------

@Yakamoz-Asi demiştim bu şampiyonluk gelecek ve sizin için 1. olacağım, @12.Adam ı da tarihin tozlu sayfalarına göndereceğim diye, sözümüzü tuttuk :A

Bu benim ilk şampiyonluğum değil, 3 ya da 4. olacak. Forum olayını demiştim iş yoğunluğu vb. Tahminlerimi de 1 dk içinde girip çıkıyorum. Seneye de favoriliğimi ilan ediyorum buradan :oley:
------

@Yakamoz-Asi demiştim bu şampiyonluk gelecek ve sizin için 1. olacağım, @12.Adam ı da tarihin tozlu sayfalarına göndereceğim diye, sözümüzü tuttuk :A

Helal olsun tebrikler :A artik @12.Adam düsünsün tozlu raflarda :A

Biraz geç olsa da bir teşekkür konuşması yapmak istiyorum...

Bana 6 kategorinin 5'inde birinci olma gururunu yaşatan tüm FAV10 üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Elimden geldiğince iyi ve adil bir yönetici olmaya çalıştım. İyi ve adil bir yönetici olabilmişim ki neredeyse tüm kategorilerde zirvede yer almışım. Hakkım olanı alacağımdan hiç şüphem yoktu özellikle @Dosi co admin olduktan sonra. Çünkü onun adaletinden eminim.

Beni 5 kategoride zirveye taşıyan tüm forumdaşlarıma tekrar teşekkür ederken, rütbe yükselişi yaşayan @emreemreu @mesmeso @Emre Ozansoy 'u ve aramıza yeni katılan @Gerekli24 @TenTen @Alemdar arkadaşlarımı da kutluyorum, hepimize hayırlı uğurlu olsun.

@xdragxx seni de kutlayayım, kıskanma sonra. Yeni gelmedin geri geldin. :Z

@Dosi uğraşına sağlık. :Z

Biraz geç olsa da bir teşekkür konuşması yapmak istiyorum...

Bana 6 kategorinin 5'inde birinci olma gururunu yaşatan tüm FAV10 üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Elimden geldiğince iyi ve adil bir yönetici olmaya çalıştım. İyi ve adil bir yönetici olabilmişim ki neredeyse tüm kategorilerde zirvede yer almışım. Hakkım olanı alacağımdan hiç şüphem yoktu özellikle @Dosi co admin olduktan sonra. Çünkü onun adaletinden eminim.

Beni 5 kategoride zirveye taşıyan tüm forumdaşlarıma tekrar teşekkür ederken, rütbe yükselişi yaşayan @emreemreu @mesmeso @Emre Ozansoy 'u ve aramıza yeni katılan @Gerekli24 @TenTen @Alemdar arkadaşlarımı da kutluyorum, hepimize hayırlı uğurlu olsun.

@xdragxx seni de kutlayayım, kıskanma sonra. Yeni gelmedin geri geldin. :Z

@Dosi uğraşına sağlık. :Z
Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için, bu puanları sonuna kadar hak ettin. Elbet herkesi memnun edemezsin ama nerdeyse herkese kendini sevdirmişsin, verdiğin emekleri hissettirmişsin. Bu da puanlara yansımış :Z

• Harika
Reactions: serhatt

Bu alana bir cevap yazın...