Hiçbir zaman sen nereden çıktın yahu ?Onu bunu bırakın da beni ne zaman kutlayacaksınız bu forumda![]()
Hiçbir zaman sen nereden çıktın yahu ?Onu bunu bırakın da beni ne zaman kutlayacaksınız bu forumda![]()
Kazandın mi bu senede ligde? Kaç puanın var. Biz kaybedince bıraktık hemenOnu bunu bırakın da beni ne zaman kutlayacaksınız bu forumda![]()
Son iki maçtan puan almasa bile şampiyon oldu. Tıstıs ‘ın rekoruna göz dikti, geçmiş bile olabilir kontrol etmek lazım.Kazandın mi bu senede ligde? Kaç puanın var. Biz kaybedince bıraktık hemen![]()
Vay beSon iki maçtan puan almasa bile şampiyon oldu. Tıstıs ‘ın rekoruna göz dikti, geçmiş bile olabilir kontrol etmek lazım.![]()
Tıstıs kim biliyor değil mi?
ayarladım etiketini. hadi hayırlı olsun, seneler önce 20 küsür yarışmacı varken kazandığında üye olmadığın için etiket takılamamıştı ama şimdi hazır bu fırsat gelmişken ayarlanmasa olmazdı. Bu kez 7 kişi arasında zirve olmuş olsada bu ünvanı hakettin.Onu bunu bırakın da beni ne zaman kutlayacaksınız bu forumda![]()
Ben senin başının belası "Yedi Bela Hasanca"Hiçbir zaman sen nereden çıktın yahu ?![]()
Çok pis kazandım bu sene Özellikle ligin 2. yarısında bir liderliğe oturdum sonra bana mısın demedimKazandın mi bu senede ligde? Kaç puanın var. Biz kaybedince bıraktık hemen![]()
Kullanıcı adımla şifremi unuttumBen senin başının belası "Yedi Bela Hasanca"Hani GS tarihi farklarla rakiplerine fark atıyor ya ben de sana aynı tarifeyi uyguluyorum. Ama bu sene baktın bunla baş edemiyorum tahminleri bıraktın
------
Çok pis kazandım bu sene Özellikle ligin 2. yarısında bir liderliğe oturdum sonra bana mısın demedim![]()
Bu benim ilk şampiyonluğum değil, 3 ya da 4. olacak. Forum olayını demiştim iş yoğunluğu vb. Tahminlerimi de 1 dk içinde girip çıkıyorum. Seneye de favoriliğimi ilan ediyorum buradanayarladım etiketini. hadi hayırlı olsun, seneler önce 20 küsür yarışmacı varken kazandığında üye olmadığın için etiket takılamamıştı ama şimdi hazır bu fırsat gelmişken ayarlanmasa olmazdı. Bu kez 7 kişi arasında zirve olmuş olsa da bu ünvanı hakettin.
Tebrikler.
Bu benim ilk şampiyonluğum değil, 3 ya da 4. olacak. Forum olayını demiştim iş yoğunluğu vb. Tahminlerimi de 1 dk içinde girip çıkıyorum. Seneye de favoriliğimi ilan ediyorum buradan
------
@Yakamoz-Asi demiştim bu şampiyonluk gelecek ve sizin için 1. olacağım, @12.Adam ı da tarihin tozlu sayfalarına göndereceğim diye, sözümüzü tuttuk![]()
Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için, bu puanları sonuna kadar hak ettin. Elbet herkesi memnun edemezsin ama nerdeyse herkese kendini sevdirmişsin, verdiğin emekleri hissettirmişsin. Bu da puanlara yansımışBiraz geç olsa da bir teşekkür konuşması yapmak istiyorum...
Bana 6 kategorinin 5'inde birinci olma gururunu yaşatan tüm FAV10 üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.
Elimden geldiğince iyi ve adil bir yönetici olmaya çalıştım. İyi ve adil bir yönetici olabilmişim ki neredeyse tüm kategorilerde zirvede yer almışım. Hakkım olanı alacağımdan hiç şüphem yoktu özellikle @Dosi co admin olduktan sonra. Çünkü onun adaletinden eminim.
Beni 5 kategoride zirveye taşıyan tüm forumdaşlarıma tekrar teşekkür ederken, rütbe yükselişi yaşayan @emreemreu @mesmeso @Emre Ozansoy 'u ve aramıza yeni katılan @Gerekli24 @TenTen @Alemdar arkadaşlarımı da kutluyorum, hepimize hayırlı uğurlu olsun.
@xdragxx seni de kutlayayım, kıskanma sonra. Yeni gelmedin geri geldin.
@Dosi uğraşına sağlık.![]()